Egy csontváz visszaszól

2010. szeptember 10. 07:33

Közismerten „nemzetellenes”, „magyar-gyűlölő” balliberálisként hogy jövök én ahhoz, hogy Magyarországot a számra vagy a tollamra vegyem?

2010. szeptember 10. 07:33

„Nincs mit tagadnom: csontváz lettem, a szekrényből nagy zajjal kiestem, felijesztve a békés magyar forradalom - csendes bizakodással munkálkodó - híveit. Szerepelek a gazdasági tényfeltáró bizottság minap nyilvánosságra hozott jelentésében, mint a Függelék 45-ik pontja. Nem dobogós hely, kétségtelenül, de már az is valami, hogy egyáltalán fölkerültem a listára. »Számos visszaélés merült fel a Sanghaji Expóval összefüggésben« - írják, majd két másik megállapítás után közlik a következőket: »Bolgár György Made in Hungary or made by Hungarians című könyvét 20 ezer példányban készítették el és használták promóciós célra a sanghaji magyar pavilonnál. A könyvet a kiadó darabonként 1980 forintos áron szállította, vagyis a 20 ezer példány közel 40 millió forintba került.« Jelentem a síron túlról: nem igaz. Hazugság, ráadásul primitív hazugság. (...)

De persze tudom én, hogy nem a milliókkal van baj, hanem velem. Azzal, hogy közismerten »nemzetellenes«, »magyar-gyűlölő« balliberálisként hogy jövök én ahhoz, hogy Magyarországot a számra vagy a tollamra vegyem, bármi módon dicsérjem, és hogy az én könyvemből ismerje meg egy kínai a magyarokat. (...) Mindazonáltal szerényen bátorkodom megjegyezni, hogy ha a hónapokon át kitartóan keresett 63 csontváz mindegyike olyan, mint az enyém, akkor az nem vet valami jó fényt a nemzeti ügyek kormányára.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Invisible
2010. szeptember 17. 16:16
Nem komálom Bolgár Györgyöt, de tetszik a könyve, ugyanis én megnéztem miről van szó. Szerintem nézzétek meg Ti is, tényleg benne vannak a híres nagy magyarjaink és furcsa, de a szövege is rendben van :) Abba lehetne hagyni végre egymás szidását. Amiket feljebb írtatok semmi egyéb, mint kicsinyes féltékenység.
advocaat
2010. szeptember 10. 22:49
Amúgy REMEK AZ ÖTLET! Bolgárelvtárcsról lesavazva-lefőzve a húst, a Természettudományi Múzeumnak egy igazi ritkaság csontvázát lehetne ajándékozni: a negevi nyaló-szívó szájszervű, kémlelő-hazug kaméleon judeosaurus csontvázkáját....
gudmen
2010. szeptember 10. 16:08
Igen Albán ur, ilyen ez a fránya jogállam, az adofizetök megkérdezhetik mire költöttek el 40 milliot a pénzükböl. Elégtelen válasz esetén pedig a törvény emberei folytatják a faggatozást!
magnamater
2010. szeptember 10. 15:48
Ez még nem csontváz - valami büzt érzek, még rohad rajta a hús.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!