A látszat csal?

2010. szeptember 02. 14:25

Egy nappal a határidő előtt hirtelen ömleni kezdtek a kopogtatók az LMP-hez.

2010. szeptember 02. 14:25
„Elképzelhető persze, hogy tényleg csak arról van szó: látva, hogy néhány nap van már csak, de a szükséges szelvények fele gyűlt össze, hirtelen atommagot robbantottak magukban az aktivisták és sok pici speedy gonzalezként hajkurássza a szelvényeket. Csakhogy ez még akkor sem hihető, ha egyébként ez a helyzet, s akkor bizony az LMP hibázott, óriásit.

Pontosan tudniuk kellett ugyanis, hogy ha nem gyorsan, a futam elején gyűjtik össze a kopogtatókat, akkor az Isten se mossa le róluk, hogy valahonnan kapták azokat, az utolsó pillanatban. Tehát: ha mozgósítható energiák vannak (márpedig most gyűlnek a szelvények), azokat nyilván a startra időzítették volna. Hogy még a látszatot is elkerüljék.

Így bizony a látszat már látszat. Az mégpedig, hogy nem lehet más a politika. Hogy valamelyik nagy párttól érkeznek a cetlik. Ami meg az LMP lényegi identitáselemeivel - független, nem a régi mechanizmusok alapján működő, stb. - áll szöges ellentétben.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sutra
2010. szeptember 03. 10:34
Biztos a Fidesztől kapták.
lastres
2010. szeptember 03. 00:45
Nevetséges szar cikk. Népszava színvonal. Ha nincs rajta sapka, az a baj (az elején nem gyűltek a cédulák, ment a kárörvendés, hogy milyen béna az LMP), ha meg van rajta sapka, akkor az (mégis felébredtek a szimpatizánsok). 1. Nincs szó "hirtelen" megugrásról. Napok óta emelkedik a beérkező szám, napi 1500-ról 3-4000-re. 2. Két heti kopogtatás, telefonálás, standolás eredménye, hogy az emberekben tudatosult a dolog. Az LMP szimpatizánsai mindig ilyen lassan mozdultak, és mint az egyetemisták, az utolsó pillanatban kapnak észbe. Ma is felhívtam 10 barátomat, akik korábban nekünk adták, és közülük 4 még nem adta le! (2-nek már be volt készítve, de kettő csak most csodálkozott rá, hogy "ja, holnap van a határidő?) 3. Az LMP cédulagyűjtéseinél mindig ugyanez volt a dinamika. Nincs szó semmilyen manipulációról. Hacsaknem fideszes aktivisták álltak sorba a Moszkván és a Móriczon ma is. És rejtett fideszes aktivistáktól szedtem be ma is 5 cédulát 2 óra kopogtatással.
fazan
2010. szeptember 02. 21:57
Szimpatikus kis cikk, hogy rágná meg bugaci fájás az íróját! (igen Stumpf, most népiesen küldtelek el a picsába)
Honfi-fi
2010. szeptember 02. 21:51
Meg kéne már szüntetni ezt a cédulázást , csak a gond, meg a bánat van vele.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!