A jegyzőkönyv kedvéért

2010. szeptember 28. 21:16

Az OVB döntésével hatalmas lépést tett a hunnácizmus kiteljesedése, Magyarország továbbfasizálása érdekében.

2010. szeptember 28. 21:16

A történelmi jegyzőkönyv kedvéért jó lenne, ha megtudnánk, kik voltak azok a hatok, akik az Országos Választási Bizottságban 6:2 arányban »jogsértés« miatt elmarasztalták a Magyar Rádiót és a Magyar Televíziót, mert mindkét műsorszolgáltatóban maradt annyi becsület, hogy nem adták le a Jobbik »cigánybűnözés« kifejezést is használó választási reklámját. (...)

Most kénytelen vagyok leírni, hogy a törvényes rendet képviselő OVB döntésével hatalmas lépést tett a hunnácizmus kiteljesedése, Magyarország továbbfasizálása érdekében. Ez bizony egy minden európai értékrendet semmibevevő, gyalázatos döntés volt, lépés a teljes lealjasulás irányába. Lényegében Magyarországon elkezdődött a cigánytörvénykezés, amelyik hol sunyi, hol nyílt lopakodásával nagyon is emlékeztet a zsidótörvénykezés kezdeti időszakára.

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sine ira et studio
2010. szeptember 29. 16:32
A jegyzőkönyv kedvéért hadd mondjam el én is, hogy megdöbbentő, hogy egyesek a romákkal kapcsolatos társadalmi-gazdasági-igazságszolgáltatási problémahalmaz esetében idáig merészkedtek csak el. Andrassew úr komolyan azt hiszi, hogy az emberek olyan hülyék, hogy a Jobbik szavai alapján sztereotipizálják a cigányokat (miközben persze, szöges ellentétben áll ez a kép a tapasztalataikkal)? Vagy az a valószínűbb, hogy ez a sztereotípia létezik, és az emberek is ezt tapasztalják? Attól nem fog kevesebb ilyen bűneset történni, ha letagadják, ez csak a jó öreg szovjet módszerben működött, hogy csak az létezett, amiről beszéltek. És amiről szabad volt beszélni, persze. Ön még, úgy látom, mindig így gondolkodik.
zsanett-kúnrum
2010. szeptember 29. 12:41
hunnácizmus jegyében az én álláspontom asemita
magnamater
2010. szeptember 29. 11:37
Tessék mondani, a Benes dekrétumok milyen nacionalizmusok?
de karatna
2010. szeptember 29. 11:21
JAVÍTÁS @Para Celsus Ivan Andrass-jew az a tipikus hiszteroid zsidó publicista, aki konjunktúra zsidóságát üzleti alapon, valakik és valami ellen éli ki és nem valami mellett. Ivan Andrass-jew a szarkeverő, izgága undok-zsidó alapesete. Addig él ebből a stílusból, ameddig mocskolódására van vevő. Az pedig mindig akad. Ez a típus gerjeszti az antiszemitizmust! Ivan Andrass-jew publicisztikájának olvasása után az is elkezd zsidózni, aki még a -zs-t sem tudja kiejteni, mert mondjuk beszédhibás! Ahogy a nagy JESÁJÁHU mondotta: " rombolóid és pusztítóid közületek való". Jevrej Andressew is ilyen!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!