Van-e fontosabb a szexnél?

2010. augusztus 24. 11:17

Ismerünk-e izgalmasabb, üdítőbb, mocskosabb és egyben színtiszta gyönyört a szexnél?

2010. augusztus 24. 11:17

„És valljuk be: ismerünk-e izgalmasabb, üdítőbb, mocskosabb és egyben színtiszta gyönyört a szexnél? Sokakkal vitáztam már arról, mi hajtja körülöttünk az embereket, a világot. Általában két dolog merül föl hajtóerőként: a pénz és a szex. De ha beleássuk magunkat a témába, rá kell jönnünk, bármily alantasnak látszik, a szex a legfőbb motivációnk, a tetteinket irányító erő. Hogy ez mennyire így van, akkor jöttem rá, amikor tanácsot kértem egy barátomtól érzelmi ügyben. A srác nyakig ül a spirituális katyvaszban. Odavan mindenért, ami földöntúli, önmagán és a racionális világon, a fizika törvényein túlmutató. Kíváncsi voltam a véleményére, szerinte melyik férfit érdemes választani.

Azt, akit tisztelünk, szeretünk, biztonságot ad, jó apa és férj-alapanyag? Vagy aki ismeretlen, izgató, vagány, és egy érintésétől a plafonon vagyunk? Mélyen szántó gondolatokra, filozófiai fejtegetésre számítottam válaszként, de ő csak annyit kérdezett: »Ki az, akivel jó az ágyban?« Előbb megütődtem azon, hogy pusztán ennyi, ilyen lecsupaszított az egész, aztán magamba néztem, és rájöttem: tudom, melyiket választanám.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
HattoryHanzo
2010. augusztus 24. 17:24
A fulljobberek hogy szaporodnak, ha ezen a cikken felháborodnak? Fénymásolják magukat? Csórikáim.
Hapci
2010. augusztus 24. 15:09
Ha jól látom, ennek a Zsófinak az a problémája, melyiket preferálja: a méretes lelket vagy a méretes faszt? Nehéz vívódás lesz ebből még.
magnamater
2010. augusztus 24. 14:42
A hölgyek csak Staller Ilona babérjaira ácsingóznak. De Husikának azért több sütnivalója volt.
drienovác
2010. augusztus 24. 14:34
Most éppen ez a legfontosabb, mert hiányzik...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!