Közlemény a Kuruc.info cikkével kapcsolatban

2010. augusztus 18. 10:21

A Tilos Rádióhoz és az általuk képviselt „értékrendhez”, soha semmi közöm nem volt, nincs és nem is lesz.

2010. augusztus 18. 10:21
„Tisztelt Kuruc.info Szerkesztőség!

Az Önök hírportálján megjelenő, személyemet érintő »Pár éve még kereszténygyűlölő partikat szervezett, ma a Jobbik hegyvidéki jelöltje« című cikkükre reagálva, kérem Önöket, hogy az alábbi tényeket helyreigazítás gyanánt közöljék le az oldalukon.

A cég, melyben gazdasági, ill. műszaki vezetői feladatokat láttam el, a Sziget érdekkörébe tartozó Kultiplex Kft.-től bérelte az épület egy részét, 2005. szeptemberétől. Ugyanebben az intézményben bérelt több helyiséget a Tilos Rádió, melynek a szervezésében valóban számtalan vérlázító rendezvény született, azonban ezeknek a »partik«- nak a szervezéséhez sem nekem, sem cégünknek semmi közünk nem volt. A társbérletből adódóan sorozatos konfliktusaink voltak a Tilos Rádió-val, többek között azért, mert az általuk bérelt helyiségekben minősíthetetlenül viselkedtek - a rendezvényeik tartalmáról nem is beszélve. Ezek a konfliktusok szerepet játszottak abban, hogy cégünk alkalmazottait, így engem is, egyik napról a másikra kitiltottak a munkahelyünkről, míg a Tilos Rádió munkatársai ezután is szabadon jöttek-mentek. Az épület önkényes bezáratása után a rádió - velünk ellentétben - cserehelyiséget kapott, minket viszont még be is perelt az önkormányzat. Hiába próbáltunk megszabadulni a Tilos Rádiótól, végül ők szabadultak meg tőlünk. A Tilos Rádióhoz és az általuk képviselt »értékrendhez«, soha semmi közöm nem volt, nincs és nem is lesz, az említett »karácsonyi« rendezvényt pedig mélységesen elítélem.

Tisztelettel:

Bodor András,
a Jobbik XII. kerületi képviselőjelöltje”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
securit63
2010. augusztus 18. 17:55
A biztonságiakhoz tartoztam a Kultiplexben és a kepviselőjelölt Úr bizony rosszul emlékszik. A koncerteket egyáltalán nem a Tilos Rádió szervezte, vagy csak igen ritkán és azokkal sosem volt gond. A többi koncerten is rendszerint akkor kezdődtek a balhék, ha Bodor megérkezett. Néhány pohár után az élő fába is belekötött és, ha időben nem fékeztük meg, akkor rendőrségi helyszínelés lett a vége. A Kulti üzemeltetői sosem voltak kitiltva, kivéve Bodor képviselőjelölt Úrat, akit saját üzlettársai kérésére nem engedtünk többé az épületbe, miután (utolsó csepp) sörösüveggel leütött és véresre vert egy harminc kilós gyereket. Csak úgy! De talán Bodor Úr is szívesen bemutatja az ellene tettlegesség miatt folyó eljárások, bírósági perek anyagát. Ha jól emlékszem a Tilos nem kapott semmiféle cserehelyet, hanem nagy nehezen kibéreltek egy itteninél sokkal drágábbat.
Bajresz
2010. augusztus 18. 10:39
Te Gyuri, bár igyekszem nem etetni a trollokat, de a tegnapi műsorodat a szomszéd jóvoltából volt szerencsém meghallgatni. No nem az egészet csak egy részét, de olyan jól szórakoztam, mint már régen és komolyan fontolóra vettem, hogy eztán magam is csatlakozom hallgatóságodhoz. Még egyszer köszi!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!