Kizárólagosság kizárva!

2010. augusztus 12. 13:28

A köztudatba szélsőséges alakulatként bevonult párt tulajdonképpen határon túli szavazótábort toboroz.

2010. augusztus 12. 13:28

„Ezt a magyar parlamenti alakulat erdélyi irodát nyitó és újabban baráti körök alapításába kezdett képviselői is jól tudják, bár a jelek szerint nincs tolongás a baráti kör és egyben a Jobbik párttagságáért. De a Jobbik kezdeményezéséből az sejlik fel, hogy a köztudatba szélsőséges alakulatként bevonult párt tulajdonképpen határon túli szavazótábort toboroz – amennyiben a könnyített eljárással megszerezhető magyar állampolgárság ezt a választójog szempontjából lehetővé teszi. (...)

Ha pedig az erdélyi, határon túli jobbikos barátok és majdani párttagok elfogadják a cigányozás és a zsidózás helyénvalóságát, akkor fogadják és tűrjék el – de zokszó nélkül! – például azt is, hogy a románok tekintélyes része ugyanolyan legitimitással bozgoroz. S talán gondolják meg, hogy hova vezethet az effajta »párbeszéd«…”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dorkoka
2010. augusztus 12. 19:50
A fidesz nemzetpolitikája még mindig inkább a jobbikéhoz van közelebb mint a szocialistákéhoz. Így hát felesleges ugrálni. A jobbik szánt , vet, a fidesz arat. A jobbik teszi a dolgát, semmi különleges. Fenn tartja a fideszben a nemzeti érzés eszméjét és azt hogy ne feküdjön bele a sikerbe, leginkább a jobbik ösztönzésének köszönheti.
medve
2010. augusztus 12. 16:59
Am magyar nemzetpolitikára a Jobbik hatalmas veszélyt jelent.
Talon Karrde
2010. augusztus 12. 14:18
Propagandahadjárat folyik. Játsszák az eszüket, erdélyezni naggyon mennnőőőő. Vicc: Fiatalok utaznak a vonaton Mo.-on. - Szia. - Csumicsá. - Hova valósi vagy? - Pesti vagyok, hátte? - Én erdélyi vagyok. - Ja? Aha, az olyan trendiiiii!
magnamater
2010. augusztus 12. 14:15
Hogyne fájna Benkőnek a jövőbeli határontúli Jobbik_tagság, amikor a határon belülieket is elpusztítaná-
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!