Ez Tarlós hattyúdala

2010. augusztus 26. 15:28

Arra sincs garancia, hogy a közös jelölt legyőzné-e Tarlós Istvánt, vagy a koalíció nem bomlana-e fel fél év múlva. Interjú.

2010. augusztus 26. 15:28
Tarlós István minden jel szerint meg fogja nyerni a főpolgármesteri választás. Miért nem lehet ellene közös jelöltet állítani a baloldali-liberális oldalon?

Ki lenne az az alkalmas személy? Ha lenne ilyen, én visszalépnék a javára. Jelen pillanatban ilyet nem látunk. Ráadásul ott van még az MSZP, az LMP, a Kétfarkú Kutya Párt, a SZEMA… nem tudjuk, hogy ők visszalépnének-e. 

Arra sincs garancia, hogy a közös jelölt legyőzné-e Tarlós Istvánt, vagy a koalíció nem bomlana-e fel fél év múlva. Azt is tudjuk, hogy Tarlósnak ez az első és utolsó ciklusa, amiben indul.

Biztos?

Rogán Antal indul majd a Fidesz színeiben. Ezért nem vállalata a helyettességet, hiszen Tarlós árnyékéban lenne. Több fideszes forrás azt mondja, hogy ez Tarlós hattyúdala.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
marós
2010. augusztus 27. 06:41
Hattyúdal? GDA, a szadesz, az mdf már kimult, a maszop az utolsókat rugja, akkor most miröl kárálsz ott, ahol a médiaterroristákat gyüjtik össze. Tarlós, és a fidesz elsöprő győzelmét nem tudjátok hazugságáradattal megakadályozni. A budapesti választóknak elege van a korrupt, csaló, hazug maszop-szadesz városvezetésből. Ezeket a híreket több, a választók által megerősített hirforrásból hallottam.
gudmen
2010. augusztus 27. 02:35
168 óra fideszes forrásai kb. olyanok lehetnek mint a Népszava meg nem nevezett informátorai. Hazugságokat igy lehet a legkönnyebben és a legbiztonságosabban tálalni.
marko11
2010. augusztus 26. 23:03
Ha komolyan vehetjük a Magyar Narancsot (NEM!), akkor már hattyúdalra sem futja Tarlósnak, mert jön a félelmetes SZEMA jelölt, Ungár Kára. (De én vagyok a hülye mazochista, hogy a MaNcs-ra kattintok!) http://www.mancs.hu/index.php
elfelejtette
2010. augusztus 26. 19:36
Galba tavasszal még MSZP színekben indult, először rendezze a saját identitását ez a politológiaszakos hallgató nyikhaj. Rosszul áll neki ez a nagy szakértés, tojáshéllyal a seggén. Az ilyen mélyballer újságokban, mint a 168 óra meg a Népszava, a fideszes forrásokra való hivatkozás meg már nevetséges.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!