Hermann Göring tündöklése és bukása

2010. július 31. 12:11

Hermann Göring karaktere, személyisége iskolapéldája lehet a Skorpió aszcendens jellemzőinek. Ez a legerőteljesebben ható felkelő jegy, aminek a hatása átszínezi az egész horoszkóp értelmezését.

2010. július 31. 12:11
„Göring is bizonnyal jól be tudta csomagolni akaratosságát az atyáskodó jóindulat zizegős csomagolópapírjába; ha épp úgy tartotta kedve. Mint ahogyan a szintén e ház által jelzett felesége is hasonló kérlelhetetlen kedvességgel uralkodhatott házuk népén, vendégeiken, barátaikon és mindenkin, akinek nem jutott jobb sors.

A hatalomvágyat nemcsak az erőt jelző bolygók, hanem a Skorpióban álló Hold és Uránusz is tovább növeszti. Jó esetben az ilyen jegyhelyzetű Uránusszal bíró szülött a hatalmát igehirdetésre, meggyőzésre, mások pozitív és emberbarát cselekvésre való sarkallására használják.

De hogyha a sötétség erői uralják az egyént, akkor egészen mélyre vihetik őt csillagai. S mivel a Holddal a sötét tizenkettes házban áll konjunkcióban e bolygó, nem túl előnyös fényszögekkel, idegi és elmebajra, hisztérikus rohamokra való hajlamra is gyanakodhatunk Hermann Göring esetében. Pedig az Uránusz itt rejtett zse nialitást, megvilágosító gondolatokat, eredeti látásmódot és értelmezést is jelez, amit kiemel a tény, hogy az »isten ujja« névvel illetett fényszög csúcsát képezi e különleges, felszabadító hatású bolygó.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Outer-senshi
2010. július 31. 22:04
Na nemááán!! Semmi hasonlóság nincs köztem és Göring között!! Pedig én is a skorpió jegyében születtem.:)))))))))))
jzan
2010. július 31. 17:29
Hát ez meg mi? Már a Magyar Hírlapban is? Nevetséges. Egészen elképesztő, ahogyan ez a primitív, ezoterikás, new-age-es, horoszkópos, meditációs, jóslásos bullshit patkány módjára eszi be magát a média minden szegletébe. Tele vannak vele a női magazinok, újságok, netes portálok valamint egy csomó (köztük a két legnagyobb) kereskedelmi csatornán is fut legalább egy ilyen jellegű műsor. Értetlenül állok a jelenség előtt...valakinek ideje lenne megnyomnia a piros gombot.
bellajazz
2010. július 31. 17:07
Újabb MH abszurd. Az volt még kemény, amikor ugyanígy megírtá Teréz anya horoszkópját, amiből valahogy kimaradt Isten, és közben tele volt bődületes ezoterikus baromságokkal: http://www.magyarhirlap.hu/hullamter/terez_anya_a_meghasonlott_szent.html
röviden
2010. július 31. 16:13
Még szerencse, hogy én oroszlán vagyok,(kínailag ércpatkány), így aztán kizárt, hogy náci vezető legyek, kivált mérleg aszcendenssel. Bár a Mars az Ikrekben... (Ide a gyengébbek kedvéért illeszthetnék egy szmájlit.)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!