Lengyelország
ÉLŐ
Hollandia

Stohl Buci a Sötét Oldalon

2010. május 12. 07:27

A magyar celebkultúrában a bűnbánás és a bocsánatkérés eddig kevéssé ismert fogalmak voltak.

2010. május 12. 07:27
„Stohl Buci ellen kitört a népharag. Anti-fanklubja két nap alatt majdnem kétszer annyi tagot toborzott, mint a már hosszú hetek óta működő, a valamilyen titkos passzióból a mozgáskorlátozottak parkolóhelyeihez vonzódó Hajdú Péteré.

A média hihetetlen rövid reakcióidővel tagadta meg addig dédelgetett kedvencét. A hírportálok részletes tájékoztatása mellett a baleset után néhány órával már mindenki olvashatta, hogy »az RTL Klub megdöbbenéssel értesült arról, hogy Stohl András ma hajnalban autóbalesetet okozott. Stohl András a mai napon értesítette a csatornát, hogy a történtek miatt nem vállalhatja az ősszel induló X-Faktornak, Európa egyik legrangosabb zenei tehetségkutatójának műsorvezetését.« A baleset reklámértéke azonban igen magas, úgyhogy legyen bármilyen szűkszavú is egy szomorú esetre adott közlemény, annak mindenképpen bele kell férnie, hogy az ősszel induló »legrangosabb« tehetségkutató egyébként milyen fantasztikus is lesz. Ennyit Buci munkaadójának erkölcsi felháborodásáról. (...)

De mindez nem ok arra, hogy most Bucin kérjünk számon mindent, nemcsak a saját, hanem minden pofátlan celeb viselt dolgait. Jogos a népharag, érthető, hogy a média szívesen csámcsog Buci szerencsétlenségén és felelőtlenségén, de jó lenne a dolgokat a helyükön kezelni. Stohl vállalta a felelősséget. Bocsánatot kért, tisztában van tettének súlyával, kijózanodása óta meg sem próbálja mentegetni magát. Ez különösen fontos annak fényében, hogy a magyar celebkultúrában a bűnbánás és a bocsánatkérés eddig kevéssé ismert fogalmak voltak. Már csak ezért sem indokolt, hogy a média és a közvélemény a celebvilág minden bűnét Stohl Andráson akarja leverni. Pont azon, aki végre nem celebként viselkedett.

Stohl András igazságos eljárást és jogos büntetést érdemel, mint minden magyar állampolgár. Sem többet, sem kevesebbet. (Annak azért örülnénk, ha soha többet nem ülne volán mögé.)” 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
slomovicz
2010. május 12. 11:29
Nagy szerencséje Stohl-nak, hogy nem cigányok voltak, a balesetet szenvedettek között. Azok aztán adtak volna neki- de nem cigerettát! Nem ment volna, élve el a helyszínről.
Marcellina
2010. május 12. 10:50
Napok óta arról ír mindenki, hogy SA elismerte, hogy hibázott. Szerintem meg bűnt követett el. Nem először fordult vele elő, sokat ivott, gyorsan hajtott és nem nyújtott segítséget. Ez több mint hiba, ez bűn. Én személy szerint sajnálom SA-t, de, az élet már többször figyelmeztette, nem hallgatott az intelmekre, most benyújtották neki a számlát. Ha szerencséje van akkor ez a mostani eset fogja megállítani az alkoholistává válás útján. Talán tényleg igaz az, hogy minden rosszban van valami jó.
slomovicz
2010. május 12. 10:40
"A magyar celebkultúrában a bűnbánás és a bocsánatkérés eddig kevéssé ismert fogalmak voltak. " Yesss!!! Stohl for President!
drienovác
2010. május 12. 10:39
nyilvánvalóan szenvedélybeteg az ember, kezeljék ki, és büntessék meg a törvények szerint, de valamekkora felelőssége azért kell lenie annak a közegnek is, amelyik ezt eltűrte, sőt, bátorította, helyeselte
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!