Nem felejtünk!

2010. május 07. 16:51

Szemérmes a rendőri vezető, ha szadista kollégáit mentegeti, sőt hazudik rendületlenül, ha kell.

2010. május 07. 16:51

„Közhely, de a jövőt nem kezdhetjük el a múlt lezárása nélkül. Ha a Magyar Köztársaság valóban jogállam, haladéktalanul meg kell vizsgálni Gergényi felelősségét. Éppen elég szomorú, és az érintettek indokolatlan szakmai önérzetét egy cseppet megkérdőjelező tény, hogy az ügyészség nem igazán csipkedte magát a rendőri vandalizmus feltárásában.

Magyarországon a szocializmus utolsó leheletének tetszik az egész közéletet átható különös szemérmesség. Szemérmes a rendőri vezető, ha szadista kollégáit mentegeti, sőt hazudik rendületlenül, ha kell. Szemérmes a jobboldali újságírókkal packázó bíró, függetlenségről, érinthetetlenségről siránkozik, miközben totálisan elfogult, és ezt nemcsak kollégái, de hovatovább az egész ország tudja. Angliában nyilvános adat Wayne Rooney heti fizetése a Manchester Unitedben, nálunk harapófogóval sem lehet kihúzni a sportvezetőkből, mennyiért igazoltak le egy-egy ügyeletes fa­lábút. Sorolhatnánk a példákat a végtelenségig. Össznépi maszatolás, mindent elfedő sumákolás, üres szövegek mennek. Sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudom, rebegik a felelősök a legártalmatlanabb kérdésre, és még az újságíró röstelli, hogy furcsát merészelt kérdezni a nagy emberektől.

Balkáni tocsogás van itt, nem jogállam.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
slomovicz
2010. május 08. 11:23
"Szemérmes a rendőri vezető, ha szadista kollégáit mentegeti, sőt hazudik rendületlenül, ha kell. " Az a létező legnagyobb hiba, ha egy dolog megitélését előitélesen kezdjük. Még seholsem tart a történet, még nincs hivatalban az új kormány de sokan már most tudják a tutit! A jog alapján történő eljárás, a korrekt ügyészi kivizsgálás alapfeltétel- mert az Sztálin módszere volt a " kivinni- kivégezni" jellegű tárgyalás. Aki ezt szeretné- gondoljon arra, hogy egyszer Ö is sorra kerülhet!
Kündü
2010. május 07. 23:21
Drienovác egy libsi ál-fideszes, és a Magyarok Nyilajay gondoskodtak őrolla..:)))
Szenzor
2010. május 07. 19:11
Emberek, drinovac ügy van, sztem is.
Öreg
2010. május 07. 17:44
Ha most sem változik meg ez a takargató szemlélet és gyakorlat, akkor soha. Aki nem akar változtatni, nincs helye a közéletben!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!