Duplagondolók és árokásók

2010. április 17. 17:26

A baloldali véleményformálók képtelenek kitörni a primitív, mitológiai szintű meghatározásoktól, ahol Jó van meg Gonosz.

2010. április 17. 17:26

„Ezeknek a kedves újságíró bácsiknak a skizofréniája ezt a kettőt bőven egybe mossa, és erre még alaposan rá is segít a Párt, amikor a hivatalos kampányanyagukban is egyenlőnek tekinti ezt a két dolgot. Képtelenek kitörni a primitív, mitológiai szintű meghatározásoktól, ahol Jó van meg Gonosz, aztán ezeknek bizonyára harcolniuk kell egymással. Fáj nekik, hogy az MSZP évek óta nem tudott kitermelni egy saját erős embert, aki évekig lehetne az arcuk a kihalás veszélye nélkül, meg anélkül, hogy valaha funkcionárius lett volna az előző rendszerben.

Az, hogy ma egy olyan, tényleg félelmet ébresztő párt lehet a parlamentben, mint a Jobbik, az mondjuk 60%-ban az ő és az általuk támogatott kormány hibája, nem pedig a Fideszé, akikre ők olyan vehemensen próbálják áthárítani a teljes felelősséget. Aztán most, nyolc év tökölés, mutyizás, pannonpumázás után lehet vádolgatni az LMP-t azzal, hogy az ő hibájuk lesz a Fidesz kétharmada.

Tényleg nem értik meg? Nem fogják föl? Az MSZP hibája lesz a Fidesz kétharmada, és azért szedtem dőlttel, mert talán nem is hiba, bármennyire is ijesztő ilyen szintű hatalomkoncentráció. A Fidesz már csak azért is normálisan fogja használni ezt a lehetőséget, hogy a nektek, bérből és fizetésből rettegőknek megmutathassa a középső ujját négy év múlva. Legalábbis nagyon remélem.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
martonx
2010. április 18. 19:12
"tényleg félelmet ébresztő párt lehet a parlamentben, mint a Jobbik" Hát ez kész. Az ilyen liberális bér rettegőket úgy elküldeném Csenyétére egy hétig lakni. Megnézném, hogy kint merné-e hagyni az autót a ház előtt éjszakára. Meg, hogy ki merné-e engedni a gyereket játszani az utcába. Amit bér rettegőim fel kellene már fogni, hogy az országnak vannak vidékei, ahol a Magyar Gárda nélkül per pillanat magyarként, bérből fizetésből nem lehetne élni, a rendőrség a falvak közelébe nem merne menni. És a helyzet az utóbbi 8 évben vált ilyen katasztrofálissá. Ezek után a kormány csak 60%-ban felelős ezért?
drienovác
2010. április 18. 15:40
remélem, van olyan, mint fontossági sorrend, és annak a vége után van annak a kérdésnek eldöntése, hogy "ki szabadította ránk a jobbik"-ot, persze, hogy a média turbózta fel őket, de persze az alaphatást a kisebbségek kritikátlan pozitív diszkriminációja (vidéki postások tapasztalata, hogy több segélyt kapnak, mint ő fizetést), a lopási érték 20000Ft-ra emelése (alatta csak szabálysértés, a jegyző hatásköre!) alapozták meg - gakorlatilag szabad rablás lett meghirdetve, és ez be is következett, minden kiskereskedő tudna róla mesélni, ha még kiskereskedő volna, ha még élne... ezek kormányzati intézkedések, feles törvények voltak..
Nhalasz9
2010. április 18. 14:11
Az MSZP és holdudvara beláthatná, hogy bukta a választást és nem kell a Fidesztől rettegni... De ezek ahhoz sem elég okosak, hogy azt kommunikálják, hogy visszavonulót fújnak, magukba szállnak és kielemzik az elmúlt 8 év hibáit!
dadi56
2010. április 18. 06:38
Nem is akarnak kitőrni. A szocik, és talpnyaló bértollnokaik mindent elkövetnek, hogy lejárassák az új kormányt még a megalakulása előtt, hogy hazugságokkal, csúsztatásokkal bízonygassák, a megoldás az mszp-re való szavazás. Én meg, sok választópolgárral egyetértve azt mondom, hogy itt van a történelmi esély egy igazságosabb, bíztonságot nyújtó társadalom felépítésére, ahol gyermekeinkre, és unokáinkra nyugodt, békés jövő vár. Ezért mindnyájan menjünk el választani a második fordulóban is. HAJRÁ MAGYARORSZÁG !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!