Spanyolország
ÉLŐ
Horvátország

Átok

2010. április 06. 07:21

Még ki sem hűlt Daróczi teste, a kurucinfón már a követésére szólították föl a cigányokat. Vagyis: akasszák föl magukat.

2010. április 06. 07:21
„A jegyzőkönyv kedvért azonban meg kell emlékeznünk arról is, hogy még ki sem hűlt Daróczi Dávid teste, a kurucinfón, a Jobbik hivatalos médiapartnerének oldalán már a következő szöveg jelent meg: »1 cigóval kevesebb! Feldobta a prakkert daróczi dávid a HAZAÁRULÓK cinkosa!« Néhány órával később már a követésére szólították föl a cigányokat. Vagyis: akasszák föl magukat, tömegesen. Ha valaki nem érti, hogy mi lehet ma egy cigány ember lelkében, miféle gyűlöletet kell lélekben túlélni annak, aki soha egy percre nem feledkezhet meg arról, hogy honnan jött, az most láthatja. Olyan emberek között élünk, akik istenfélőnek mutatják magukat, de önfeledten örvendeznek egy ember halálán. Folyamatosan, még a legborzalmasabb alkalmat is kihasználják arra, hogy virtuális gyilkosságokat kövessenek el. (...)

A tehetetlenség szüli az átkomat, és mivel a tehetetlenség érzete nemhogy csökkenne, csökkenhetne, ha a törvényben, a rendben találhatnék biztonságot és bizonyosságot, egyre tehetetlenebb és egyre dühösebb leszek. Bénító düh ez. Volt már ilyen a történelmünkben. Egy költő szinte egy évtizeddel a halála előtt azt írta, hogy »járkálj csak halálraítélt«. Aztán versben imádkozott, ameddig csak élhetett, amíg tarkón nem lőtték.

Mielőtt valaki azt mondaná erre, hogy de hiszen ez Európa, itt tarkónlövésről aztán nem lehet szó, az emlékezzen a sorozatgyilkosságokra. Emlékezzen arra, hogy az ötéves Csorba Robika legyilkolása után is ott volt az interneten az az égbekiáltó mondat, hogy nem kár érte: kis cigóból lesz a nagy cigó. Legyen az az utolsó örömük, hogy a nagy cigóból nem lesz már öreg cigó. Daróczi Dávidot meg majd mi cipeljük a lelkünkben, ameddig marad még lélek bennünk ebben a nyomorult országban.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gutman
2010. április 06. 15:11
Ha már Daróczi halálától eljutottál a cigány gyilkosságokig,gondolom Szögi Lajost,Marian Cozmát és a többi szerencsétlen áldozatot is meg akartad említeni,akiket saját házukban vertek halálra...igaz Iván? Őket is sajnálod?
Fedor
2010. április 06. 10:55
A saját blogomra ebben a témában érkezett kommentek alapján sajnos csak visszaigazolni tudom Andrasew szavait...
kutyi
2010. április 06. 10:36
Ez csak annyit jelent, hogy a kampány mindenkiből kihozza, ami benne van. Van akiből az állatot, van akiből a bunkót.
miloka
2010. április 06. 09:44
Iván! Amit írt a kuruc az tényleg bődületes nagy marhaság, embertelenség. De ne feledkezzünk meg azokról az áldozatokról sem, akiket a cigók öltek meg ( s sajnos vannak jó néhányan) s a romák szájából hangzott el, hogy nem kár értük, mert "parasztok" voltak! "Öld a magyart" - ismerős ugye? Érdekes akkor sem a néphazugságban, sem máshol senki sem emelte fel a szavát, nem szervezett "békemenetet" stb. Még egyszer: a másik ember halálán viccelődni, abból politikai hasznot húzni, vagy éppen elbagatellizálni ocsmány dolog!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!