Zöld nyakkendő

2010. március 22. 09:20

Bokros Lajos mára a hasonló ambíciókat dédelgető Fásy Ádámmal került egy kategóriába.

2010. március 22. 09:20
„Összességében már mindegy, működőképes lesz-e a magát MDF-nek nevező politikai alakulat hét végi budapesti listája, és igazán az sem számít, hogy Csapody Miklós vagy valamelyik SZDSZ-es jelölt zsarol majd hatékonyabban, vagy sértődik meg hamarabb, kivonulásával végleg lenullázva a szerveződés fővárosi esélyeit.

Az »igazsághoz makacsul ragaszkodó« társulatról vélhetőleg az sem fog soha kiderülni, miként sikerült az utolsó percben beszerezni az induláshoz szükséges minimális számú kopogtatócédulát: a vészcsengő, a roma összefogás, esetleg – a 2006-os választások mintájára – néhány szocialista aktivista nagylelkűsége segített. Az utóbbi hónapok látványos ámokfutása szomorú példája annak, mire képes az emberi hiúság, és mire az ügyészségi felelősségre vonástól való jogos félelem. A saját állítása szerint önálló márkanévvel és bajuszvédjegygyel ellátott MDF-es miniszterelnök-jelölt mára a hasonló ambíciókat dédelgető Fásy Ádámmal került egy kategóriába, ráadásul »szakmai« jelöltjei zömének fogalma sincs arról, milyen programot képviseltetne vele a szerveződés.

Gyanítható, hogy a békés megyei aspiráns Erzsi néni – aki »férjével él családi kapcsolatban«, táncol, és a nyugdíjasokat szeretné megvédeni – előtt nem kristálytiszta, hogy az MSZP volt pénzügyminisztere nem csekély öszszegű társadalombiztosítási alapdíj fizetésére kötelezné havonta az idős embereket. Vajon tisztában vannak a magukat vállalkozóként aposztrofáló újdonsült MDF-jelöltek azzal, hogy Bokros programja szerint a minimálbéresek is adóznának, és megszűnne az egyszerűsített vállalkozói adó?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!