Kémrepülők, Izrael-ellenesség

2010. március 19. 10:24

A kémgépek valójában az MDF (SZDSZ) kopogtatócédula-gyűjtését jöttek segíteni.

2010. március 19. 10:24
„A dolog tulajdonképpen úgy áll, hogy valójában nem voltak itt semmiféle izraeli kémrepülőgépek. Még ha lettek volna, akkor sem azok voltak, mert hát ugyan mi keresnivalója lenne itt az izraeli légierőnek? Igazából arról van szó, hogy piréz papírrepülőgépeket sodort a szél a Magyar Nemzet újságírójának útjába, s az ő szélsőjobboldaliságban, Izrael-ellenességben megzavarodott elméje hitette el vele, hogy az izraeli légi- és űrerők (IASF) két Nahson Sávit típusú gépe repült át Magyarország fölött. Van abban valami komikus, de ugyanakkor félelmetes is, ahogyan a hivatalosságok reagáltak a Magyar Nemzet cikkére, amelyben arról számoltunk be, hogy két izraeli kémrepülőgép különböző manővereket hajtott végre a magyar légtérben.

Komikus, mert ebben az ügyben mindenki úgy viselkedik, ahogyan az egyébként elvárható volt. Mint egy rossz krimiben, ahol előre tudjuk, ki a gyilkos. A magyar hatóságok egymásra mutogatnak, a kormánynak fogalma sincs semmiről, a kormányfő és a honvédelmi miniszter kölcsönösen vizsgálatot kérnek egymástól, az izraeli nagykövet kijelenti, hogy nincs itt semmi gond, csak a szélsőjobboldal Izrael-ellenessége, a hivatalos izraeli katonai válasz pedig természetesen nem mond igazat. (A Hvg.hu-nak nyilatkozva az izraeli hadügyminisztérium azt közölte: egyetlen Hercules típusú gép repült Magyarországon a helyi hatóságok engedélyével. A Herculest és az említett két felderítőgépet körülbelül olyan nehéz összetéveszteni, mint egy kamiont egy Ferrarival.)

Szóval akár nevethetünk is az illetékesek ostoba magyarázkodásain, hazudozásain, vagy gyárthatunk különböző vicces vagy komolyabb összeesküvés-elméleteket. Hogy például a kémgépek valójában az MDF (SZDSZ) kopogtatócédula-gyűjtését jöttek segíteni, tudniillik szenzoraik kifürkészték, kinél van még kitöltetlen cédula, s így a gyűjtőknek nem kell végigbóklászni a várost, hanem célzottan, mint egy precíziós bomba csaphatnak le az árva cédulákra. Mások szerint az sem lehet véletlen, hogy épp akkor ölték meg a legbefolyásosabb szír pénzváltót Budapesten, amikor megjelentek az izraeli gépek. Ám az is lehet, hogy a választás előtt egyesek szerint gombamód szaporodó izraeli charterjáratok (amelyek természetesen szavazók tömegeit hozzák) útját készítették elő a felderítőgépek.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Karcsi75
2010. március 20. 07:57
Szlota János már izzította a tankokat,hogy legázolnak minket ha már a légvédelmünk is ennyit ér. Bár egyszerűbb ha engedélyt kér a külügytől és simán átjönnek Párkánynál!
trust
2010. március 20. 07:56
"Mivel nálunk nincs pénz arra , hogy állandóan a levegőben legyen egy elfogó vadászgép, a legtöbb amit tehetünk, hogy húzunk egy vonást a falra" Basszus, hát azért nincsen, mert elkúrtátok, nem kicsit, nagyon. Tele pakoltátok még a nokiás dobozokat is pénzzel, és ez még csak a jéghegy csúcsa. Hülyék, ti is szarba lesztek, mert arra viszont kevés a pénz, hogy ti is életbe maradjatok, ha valami történik az országgal.
sunázó
2010. március 20. 07:56
Ha már az ortodox zsidó lapok is összefüggést találnak a légterünk felett piruettező kémrepülőgépek és a szír állatdoki/pénzváltó meggyilkolása között... Meg az egymásnak ellentmondó kormányzati hazudozások. Valahogy kivillan a textil alól az ismert metszett pöcs technológia Második Dubai.
balbako_
2010. március 20. 06:43
A mi kis linderbéláink tevékenységének az eredménye.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!