Föld… föld…

2010. március 12. 12:13

Az MSZP kizárólag a saját befolyási övezeteinek csökkenése miatt gyötrődik, meg olykor a Mesterházy miatt.

2010. március 12. 12:13
„A föld védelmét szolgáló törvények meghozatalának elmulasztása még a semmittevésért felelős szocialistáknak is feltűnt. Gráf miniszter tavaly elismerte, az átmeneti mentesség újabb hároméves átmenetére lenne szükség hazánknak, ám annak kérelmezését a 2010-es választások után megalakuló új kormányra hagyná. De Mesterházy miniszterelnök-jelölt ezt a hagyatékot is elirigyelte a Fidesztől, és az adómentes melegétkeztetési jegy, valamint az interneten keresztül ingyenessé tett tankönyvek közé beiktatta a három évvel meghosszabbítandó földvásárlási moratóriumot is legfontosabb vállalásai sorába. Pártja olyannyira komolyan vette saját kormányfőjelöltjét, hogy még a parlamentben is megszavaztatta: a kormány benyújtja Brüsszelben a külföldiek földvásárlásának tilalmát meghosszabbító kérelmét.

No, arról, hogy melyik kormány, nem szavaztak. Mert a jelenlegi (a bizonytalanok kedvéért: Bajnainak nevezett) kabinet nem fárasztja már magát ilyen csekélységekkel. Elégedjék meg a tisztelt választó azzal, hogy az MSZP, amely semmit nem tett az elmúlt hat évben a magyar termőföld elherdálhatóságának megakadályozásáért, és amely ellenzékben mindent elkövet majd az ilyen törvények megalkotója ellen, pillanatnyilag aggódik. Ha valaki egy röpke pillanatra is úgy vélte volna, hogy a szocialisták aggodalma az ország nyomorú helyzetének szól, az megnyugodhat, az MSZP kizárólag a saját befolyási övezeteinek csökkenése miatt gyötrődik, meg olykor a Mesterházy miatt.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
miloka
2010. március 12. 13:52
És most mi ebben az újdonság? Az egész szoc kampány arról szól, hogy amit elfogadtak a parlamentben, azok nagy részét a következő 4 évben ( már ha valami csoda folytán mégis hatalomba maradnának, amitől az Isten mentsen meg minket!) homlokegyenest másként tennék!! S ez már köznevetség tárgya!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!