Boros-Bochkor miatt sem hallgattam rádiót

2010. március 30. 07:17

Akárhogy is fáj, most, 2010-ben az én kicsi világomban bizonyos szempontból győzött a rádió.

2010. március 30. 07:17
„Az MR1 Kossuth Rádió főszerkesztője találta ki, hogy a délutáni műsorsávba fiatal meg fiatalos embereket hív a világhálós médiából, így kerültem én is a Közelről című műsor állandó vendégei közé. Bodoky Tamással, az Index főmunkatársával alkotok párost, keddenként fél négytől hallgathat minket, akinek bejönnek a beszélgetős produkciók. Amikor tavaly novemberben belevágtam, azt gondoltam, hogy ez rövid mulatság lesz, mert hát Kossuth Rádió, ugyebár, mindjárt el is képzeltem, amint az idősebb korosztályból kikerülő hallgatóság értetlenkedve ücsörög a hokedlin, néhány percig hallgatja a »süket dumát«, aztán csalódottan átteker a Bartókra, és messzire elkerüli az egyest délutánonként. Mert ezt a képet hoztam magammal gyermekkoromból.

Na, mondom: kapunk egy-két hónapot, aztán valami átlátszó polkorrekt szöveggel elköszönnek tőlünk, hogy egyébként roppant jók voltunk, csak..., miközben a közönségszolgálat még vagy fél évig küzd a felháborodott levelek megválaszolásával. Csakhogy közben meg az történt: egyre több ismerősöm jelzi, hogy rendszeresen hallgatja a műsort, és még tetszik is neki. (...)

Akárhogy is fáj, most, 2010-ben az én kicsi világomban bizonyos szempontból győzött a rádió. Ám ez egyáltalán nem rossz hír, mert minél színesebb a médiapaletta, a politikusok annál tájékozottabb állampolgárokkal találják magukat szembe.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gentry
2010. március 30. 11:22
- Boros-Bochkor katasztrófa. Igénytelen proli humor. - Mindig meglepdőöm, amikor azt hallom, hogy a Kossuth rádiót hallgatják még az emberek. Én azt sem tudom hol keressem, legutóbb talán 30 éve hallgattam azt az adót a nagyszüleimnél.
SztAhanov
2010. március 30. 09:09
Hmm. Azért ha valaki évek óta ír hetente médiával kapcsolatos publikat egy nem jelentéktelen országos hetilapba, arról azt feltételezném, hogy kicsit tájékozottabb a témában. Szóval Dévényi felfedezte magának a rádiót. Heuréka! Végülis jobb későn, mint soha. :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!