Steksz, hazugság, Makaó

2010. február 24. 11:39

Nehéz feltételezni, hogy Alexandra olyan pasira indulna be, akinek a volt cége áfát csal.

2010. február 24. 11:39
Nem, ne nevezzük félrekúrásnak, ami történt, hiszen egyrészt nem tudhatjuk, másrészt ha félre akartak volna kúrni, nyilván megtalálják az e célra legadekvátabb budapesti motelt vagy titkárnő nélküli MEH-irodát, önmagában csak ezért még nem repültek volna a távoli Keletre. Maradjunk a tényszerűség kedvéért abban, hogy - némely sajtótermék és kommentelő rosszhiszemű sugalmazása ellenére - János és Alexandra csupán félreutaztak.

Amúgy is nehéz feltételezni, hogy Alexandra olyan pasira indulna be, akinek a volt cége áfát csal, aki költségvetési adatokat hallgat el, valamint önálló médiapolitikája keretében tévékamerákat fejel le, még akkor is, ha esetünkben szocialistákról beszélünk, a kamera meg Hír TV-s. Szóval hagyjuk az eset feltételezett privát vonatkozásait, a bulvárnak induló sztori annyi sebből vérzik, hogy van benne politikai dimenzió és más képzavar is bőven, sőt eddig csak az van.

Kezdődött ugye az egész azzal, hogy a Blikk birtokába jutott egy tavaly december 18-i, első pillantásra privátnak mondható digitális turistafotó, amely privát fotó viszont a China Daily című lapban jelent meg. A képen Alexandra a kamerába néz, János pedig, az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank (EBRD) leendő alelnöke a kirakatokat fixálja, pontosabban a St Paulo portugál cukrászda sarkába állított targoncát nézi konkrétan, hú mennyi áfát lehetne azzal kivinni, gondolja talán éppen. Történik mindez a kommunista Kínához visszacsatolt Makaó egyik sétálóutcáján. Mert ők akkor éppen ott voltak.
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
miloka
2010. február 24. 20:12
Mennyivel érdekesebb lett volna, ha mondjuk Fodor Gabicával kapták volna le fotósok!
tevevanegypupu
2010. február 24. 17:47
Nem az a kerdes miert mentek, hanem hogy mibol mentek. A tobbi maganugy nem?
csőretölcs
2010. február 24. 16:34
Veres Mafkó nem az EBRD Alelnöke lesz - bár az sem egy hiteles poszt, ki mindenki fordult meg ott, legutóbb ez a FOXI-MAXISTA hülyegyerek, az "Eszméletlen" című komcsi röplap főszerkesztője....- hanem a tirpák megy Jó Kabai fémtolvaj után a Fegyházkába!!
csőretölcs
2010. február 24. 16:31
Seres, hazudós Alexandra még a te elképesztően amorf, beltenyésztett askenázi fejedre is beindulna, ha az a karrierjében segítene... Igazi szopókarrierista a csaj. Emlékeztetek a HVG tényfeltáró (2 részes) cikkére, hogy miféle elképesztő zagyva hazudozást adott elő iskolai végzettségeiről, munkaköreiről és EP-megbízatásairól az - igenis remek - pina! http://wildthings.blogter.hu/220142/phd_dr_dobolyi_alexandra_kina-tulajdonos_ep_kulugyi_elnok
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!