Makaói emberünk

2010. február 24. 11:01

Az országhangulatnak ma gyakorlatilag a hatvanas évek Albániája felelne meg leginkább.

2010. február 24. 11:01
„Az már szinte egészen biztos, hogy Veres János kormánybiztos makaói útját a titkárnője, Dobolyi Alexandra fizette saját zsebéből, Dobolyi Alexandráét pedig Veres János állta, tudniillik ez az egyetlen variáció, ami még nem hangzott el a volt pénzügyminiszter és a volt EP-képviselőnő decemberi, kínai útját illetően. (...)

Ha valaki öt napon át ötfélét mond az útról (és a titkárnője még meg se szólalt), a hatodikon nem állhat elő azzal, hogy jaj, most veszem észre, hogy saját zsebből fizettem, mert ugyancsak lakótelepi, sőt lakótelepen túli szempontból is, hogyan lehetne a mi emberünk az, aki csak úgy, szimplán áll a zsebéből egy makaói utat, aztán szórakozottságból elfelejti. Miközben mi is kifizetünk ezt-azt, sőt mindent a zsebünkből nap mint nap a boltban, ám érdekes módon, nekünk nem megy ki a fejünkből.

Ez a hányavetiség, ez a ki ha én nem stílus, ez a nagyon nem úriemberi gesztus, amit a szoci potentátok is nagyon tudnak. S amiben benne van a zsarolás is, hogy bármit teszünk is vagy csak mondunk, az utolsó pillanatban úgyis mellénk álltok, hiszen még mindig mi vagyunk a legkisebb rossz. Kérdés, hogy értik-e ezt az egészet.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
marós
2010. február 25. 06:10
M.G. észrevette, hogy lassan már mem lesz több ingyenleves. Aki a szoc-lib korrupt, országromboló bandának volt a bértollnoka, annak lealkonyulóban van a karríerje.
miloka
2010. február 24. 18:10
Saulból Paul lett ez a Megyesi Guszti! Mivel ismerjük, kár a gőzért. Jobb lenne ha a nyelvét visszatenné oda ahol eddig is volt.
csőretölcs
2010. február 24. 17:29
Megyesi, hiába helyezkedsz egy kis VÖRÖS liaison ürügyén: tőlem nem kapsz plusz pontot, mocsok gyurcsányista seggnyaló!!
Öreg
2010. február 24. 17:18
Veres most nem minket, hanem a baloldal-még meglévő- szimpatizánsait nézte hülyének. Akkor, amikor a szakáltalan megujulásról, pédamutatásról beszél! Ez az egyhetes hazudozás is az igazságbeszéd része.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!