Elszámoltatás = MENŐ

2010. február 27. 14:22

Csodaszép lenne, ha igazi megtisztulás indulna el, de minden jel arra mutat, hogy koalíciós belharcról van szó.

2010. február 27. 14:22
„Mindenkit óva intenék attól, hogy a már említett, antikorrupicósnak tűnő hullámból messzemenő következtetéseket vonjon le arról, hogy hazája sorsa most már biztosan jobbra fordul. Egyszerűen csak lökdösik le egymást az egyre fogyó szarkupacukról, és sajnos tényleg csak a gyengébbjét.

Csodaszép lenne, ha igazi megtisztulás indulna el, de minden jel arra mutat, hogy nem eről van szó, hanem koalíciós belharcról, amelyben a kisebb fogja húzni a rövidebbet. Láttunk már ilyet Magyarországon, csak éppen a másik oldalon. Akkor Szabadi Bélát áldozták be, most pedig talán Mesterházy Ernő lesz az, aki megtanulja, hogy mégsem lehet Kontroll Csoport-koncertek szervezőjéből előlépni az igazi nagyfiúk közé.

A Ráckert elsikkasztóinak és Demszky Gábor tanácsadóinak móresre tanítása igazán kellemes élmény. Sokkal szebb lenne viszont, ha egyszer végre igazi nagyhal bukna meg Magyarországon. A Princz Gáborok ne maradjanak szabadlábon, és egyszer bukjon már be valaki a nyolcvanas években még maszekolva ügyeskedő, esetleg az MSZSMP-ben középvezetői funkciókat betöltő, majd a rendszerváltáskor hónapok alatt milliárdossá váló nagytőkések közül. Vagy ha nem közülük, hát a másik oldal kicsit később kapcsoló, de hasonlóan életveszélyes figurái közül valaki.

Erre pedig egyetlen esély van, az, amit az áprilisi választások nyertesei homályos programjuk egyetlen fix pontjaként kezelnek: az elszámoltatás. Pártállástól függetlenül, aki szeretne egy kicsit tisztább hazát, csak ebben bízhat. Sok esély nincs rá, de ha az egész ország hangosan követeli, talán kivételesen betartanak egy ígéretet, és tényleg lecsuknak néhányat az utóbbi nyolc évben politikai befolyásukat lopásra felhasználók közül.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2010. február 28. 10:09
Ezt a hülyeséget szajkózza a ballibsi oldal. A tény: Polt után másik főügyész került hatalomra, nyilván elővette a rohadt orbánista által elszabotált anyagot és tízesével küldte sittre a rohadt bűnözőket. Vagy mégsem? Miért az összes ügyész Orbán zsoldjában áll? Ember 8 éve vannak hatalmon!
dé208
2010. február 28. 08:11
Voltaképpen értem azoknak az aggályait akik az esetleges szelektivitáson vannak fönnakadva. De emlékeztetni szeretném őket, hogy a kedves bolsevikok 2002 után külön hivatalt hoztak lét- re erre e célra, ami aztán jutott ahova jutott. Most meg még mindig az ő világuk tart és mégis ők dőlögetnek befelé. Hála a jóistennek lehet, hogy a másik oldal mégis tisztességesebb?! Csak még a MÁV !- ott egy kis visszanézés.
Öreg
2010. február 27. 20:36
Ha az MSZP erőcsoportjai faragják egymást, köszönet érte! Csak menni kell a megkezdett uton, a biróságok már kezdenek ráérezni a jogszolgáltatás és az igazságvárás egyesitésére. 3 hónap mulva már nem lesz aki leállitja, sőt a mentelmi jog sem fogja a gazembereket védeni. Lehet, hogy nehéz lesz, de előttünk a küzdés....Rajta!
csőretölcs
2010. február 27. 19:22
Bede Márton=NEM MENŐ!! Menj már a pi..ba, te libsi köcsög!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!