Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia

Csak semmi Őszöd!

2010. február 09. 12:49

A magyar nemzet erős vára nem más, mint a Fidesz és felülmúlhatatlan pásztorai, örök időkre Orbán Viktor vezetésével.

2010. február 09. 12:49
Orbán Viktor pénteki »évértékelő« beszéde takaros kis kampánynyitó prédikáció volt. Hab a népes szavazótábort karbantartó mise tortáján. Az efféle összejövetelek valamennyi külcsíni és belbecsi jellemzőjével. Kizárólag arról szólt, hogy a zemberek, vagyis a magyar nemzet erős vára nem más , mint a Fidesz és felülmúlhatatlan pásztorai. Örök időkre Orbán Viktor vezetésével, és soha másként!

Orbán jelenése egyébként, ezt itt egyértelműen le kell szögezni, tökéletesen megfelelt a célnak. Mondhatni, makulátlan volt. Merthogy, a klasszikussal szólva, nem volt abban semmi, ámde az legalább érthető volt. Majd hülye lett volna Viktor idejekorán holmi őszödi beszéddel előrukkolni. Mint immár politikai hullává silányult, valaha oly túlmozgásos riválisa. Aki úgy döntött anno, hogy több száz
»emberével« bizalmasan közölnie kell, el lettek kúrva a dolgok, méghozzá gruppban. Merthogy meg lett vezetve a hülye ország. Meg hogy a választási kampányban erre még rá is tettek. Nem kicsit, hanem nagyot. Nem egy, hanem sok-sok lapáttal.

Nahát, aki ennyire hülye, az nemhogy kormányfőnek, de még egy lengőajtónak sem való...! Ezt az aranyigazságot ismerte fel annak idején Orbán, és annak rendje-módja szerint szinte nyomban szitává lövette Gyurcsányt.
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
de ki az a Gyurcsányi?
2010. február 09. 22:27
na már megint megmond a neokohn hírportál Ez a Barak László nem ugyanolyan fajtájú mint az Ehud Barak? Barak "Neokohn" László játsza a "rossz zsarut" az újabban jobbra nyelvcsapásoló neokohn Hírszerzőnél?
Öreg
2010. február 09. 20:25
Na azthiszem, hogy közzülünk bárki okosabb értékelést tudott volna irni, mint ez a Barak, mert az ő tollát a tehetetlen gyülölet vezette. Közben, aki figyelmesen olvas ilyeneket talál: kampánynyitó Prédikáció.. Hab a MISE tortáján..A magyar nemzet ERŐS VÁRa nem más, mint a Fidesz PÁSZTORAI. Egy csomó Bibliához és vallásokhoz kötődő kifejezés. Nyilván későbbmajd irja az egyházak politizálását, Orbán-Istenkirályságát és más sületlenségeket is. A stilusa a továbbiakban,hogy finom legyek, nem uri szalonokba való. Bárhol is ir, engem nem érdekel ez a manusz!
cutcopy
2010. február 09. 19:06
"Orbánék épp úgy nekikezdtek fűt-fát ígérni, mint a megszégyenült elkúrók" Látják emberek Gyurcsányék csak illusztrálták 2006-ban hogy mit fog tenni a Fidesz 2010-ben..!
imres
2010. február 09. 16:34
Ami pedig a cikk címét illeti: "Csak semmi Őszöd". Ennyi év után a baloldalon illő lenne eldönteni, hogy az őszödi beszéd példabeszéd volt-e vagy riogatjuk vele a politikailag szűz választópolgárt. Felhívnám a szerző figyelmét még egy gondolatra, ami fölött nagyvonalúan átsiklott. Az őszödi beszéd a hatalomban lévő politikai elit egyik képviselőjének megnyilvánulása volt. (Részletekre nem térnék ki, hiszen a neten terrabájtokban mérhető a vonatkozó bejegyzések összmérete.) Tehát még egyszer, a gyengébbek kedvéért. A hatalomban lévő. Azért is érdekes ez, mert egy ország sorsának alakulásáért a hatalomban lévők nem elhanyagolható mértékben felelősek. Általában - néhány ritka pillanatot leszámítva - kimondhatjuk, hogy övék a felelősség. Akkor miért is várt a szerző Orbán őszödi beszédére?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!