Vérdíj

2010. január 06. 09:11

Mátyás Miklós egy rohadt gyilkos. Egy mocskos, szemét gazember.

2010. január 06. 09:11
Tizenöt ártatlan ember életét oltotta ki Mátyás Miklós vérbíró. Nem egyet vert agyon, azért, mert zsidó. Nem. Mátyás Miklós tizenötöt ölt meg, a lehető leggyávábban, talárba bújva, pulpitusról. Tizenötöt azért, mert forradalmárok voltak. Vagy csak egyszerűen nem voltak kommunisták. Vagy csak lelkesedni voltak restek. Vagy csak azért, mert valami rohadt ávós szemet vetett a lakásukra, javaikra. Mindegy az.

Mátyás Miklós egy rohadt gyilkos. Egy mocskos, szemét gazember.

És Mátyás Miklós után nincsen hajsza. Nem hurcolják meg, nem állítják elő, nem citálják bíróság elé, nem tologatják kamerák kereszttüzében egykedvűen folydogáló nyállal az arcán.

Nem… Mátyás Miklós kiemelt nyugdíjat élvez a szemét, undorító életéért, és még ki is tüntetik, vagy legalábbis felterjesztették rá. Plecsnit tűz a mellére a Magyar Honvédség vezérkari főnöke, aki, mint ilyen, egyben a NATO egyik tisztje is.


Bayer Zsolt - Vérdíj (Magyar Hírlap)

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Autofocus
2010. január 07. 01:41
Még nem lenne késő, sosem késő amíg egyetlen Mátyás Miklós, Biszku Béla él: elővezetésük, bíróság elé állításuk, elítélésük megnyugvást hoz a csak testben eltemetett holtaknak, a nemzet igazságérzetét helyre teszi, végre lezárhatnánk a múltat, és alapot, jövőt adna egy igazságosabb, nyugodtabb, építkezőbb jövőnek. Kézre kell mindet keríteni a nyilvánosság, a törvény erejével, és el kell számolniuk múltjukkal, akármilyen vén szarok lettek mára.
de ki az a Gyurcsányi?
2010. január 06. 18:59
honphibu 2010. január 6. 09:27 PISAteszten átmenté' oszt bebújtá a vörössegbe? vagy tényleg hülyephasz vagy?
Honfi-fi
2010. január 06. 17:51
Bayer, ezt aztán rendesen megaszondta. Ebben benne volt apai, anyai.
states
2010. január 06. 14:27
Az ember zsebében ilyenkor nyílik ki a bicska, Bayertől függetlenül. A 100 éves, állítólag a hideg napokban részvevő, bizonyítva nincs, Képíró Sándort, az Ausztráliából előráncigált másik múmiát, Zentait éppen most készülnek bíróság elé állítani, miközben a mi kis vörös nácijaink itt élvezik a kiemelt nyugdíjukat, és a szochazás kitüntetéseik mellé még a végén egy lovagkereszt is kinéz, ha nem figyelünk oda. És sehol egy nácivadász, sehol egy Wiesenthal Intézet. Szaros egy nép vagyunk, azt érdemeljük, amit kapunk...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!