Közszolgálati televízió: Megéri?

2010. január 09. 15:13

Ha a Fidesz nyer, a választások után az MTV Orbánék házi tévéje lesz.

2010. január 09. 15:13
„Félve teszem fel a kérdést, mivel tudom, hogy a közszolgálati rádió és televízió tabutéma, nemcsak Magyarországon, hanem egész Európában: van-e egyáltalán szükség közszolgálati médiára napjainkban? Sőt, helyes-e közpénzből finanszírozni egy olyan csatornát, amely, még ideális körülmények között is, az adófizetők igen kis százalékának igényeit szolgálja.

(...)

A magyar helyzetet vizsgálva MTV még a közszolgálati televízió követelményeinek sem felel meg. Az adófizetők pénzéből finanszírozott csatorna tele van reklámmal, pedig az állami finanszírozásnak éppen a reklámokat kellene helyettesítenie. A műsorok színvonala alacsony, és a politikával foglalkozó műsorok gyakran részlehajlóak. Az egész MTV annyira átpolitizált, hogy már most mindenki biztos benne: ha a Fidesz nyer, a választások után az MTV Orbánék házi tévéje lesz (mintha egy újabb tévére is szüksége lenne a pártnak). És akkor még nem beszéltünk a siralmas anyagi helyzetről, amelybe az MTV vezetőségének sikerült a közszolgálati tévét belelavírozni.”
 

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Öreg
2010. január 10. 20:47
Óz! Köszönöm az azonositást, ez a nő is olyan, mint ano. a szakállas nyelvész, aki meg akarta akadályozni a népszavazást. Nem kell vele foglalkozni. Diótörő: Mindenben egyetértek veled! Bryan: Az elméleted szerint - ha ezt elfogadjuk, megszünnek hazánkban a szinházak, mert támogatás nélkül egy sem áll meg a lábán. Megszünik a filmgyártás is, mert kommerzset lehet venni, ami meg ugy indul/vagy sikerül, vagy nem/ hogy éártéket képviseljen, az soha nem térül meg. Igaz a hasonlat a szárnyvonalakra. De lehet ezt folytatni: a házakat nem kell tatarozni,, a jármüveket javitani, mert ha mindent beleszámolunk, az uj a legolcsóbb! És gyógyitani se kell a betegeket, sokba kerül és nem biztos a siker. A gyerekek felneveléséhez is egyre kevesebb az állami hozzájárulás, hát majd elfogyunk! Más termékenyebb fajok, akik a gyerekre, a gyógyitásra, a kulturára /ja és napjaink témája: a sportra/ többet szánnak, csak örülni fognak. Bryan! Amit te mondasz, az a fatalizmus modern formája.
tevevanegypupu
2010. január 10. 18:44
Evaaaaaaaaaaaaa!(:
cutcopy
2010. január 10. 14:32
"az MTV Orbánék házi tévéje lesz" Gondolom az következtet erre aki tisztában van vele hogy jelenleg az MTV az MSZP házitévéje, akik konspiratív okokból még saját ostromukat sem közvetíthették..
phaidros
2010. január 10. 11:16
Egy olyan köztv, mint a BBC angliában nem lenne rossz itt sem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!