Miért fog visszajönni?

2009. augusztus 06. 15:57

A volt miniszterelnök politikai méregtelenítése hosszú időt vesz igénybe.

2009. augusztus 06. 15:57
A volt miniszterelnök politikai méregtelenítése persze hosszú időt vesz igénybe. Ugyanennyi időbe telik majd, amíg az MSZP vezéraspiránsai módszeresen kivégzik egymást: Lendvai Szilit (vagy fordítva), Szekeres Kisst (vagy fordítva), Mesterházy Botkát (vagy fordítva) - a sort tetszés szerint lehet még folytatni. Ez Gyurcsánynak még jó is: 2014 után egy letarolt, felégetett csatamezőre sétálhat majd be, és veheti vissza azt, ami az övé volt, hivatkozva arra, hogy "ugye, most már belátjátok, hogy 2009 tavaszán mindannyian hibáztatok". És az MSZP ismét pajzsra emelheti.

Mindez persze még jócskán a homályos jövő, de azt ugye senki nem gondolta egy percig is komolyan, hogy Gyurcsány hosszútávon megelégszik majd a Táncsics Alapítvány irányításával?


Szabó Márk: Miért fog visszajönni? (Jobbklikk)

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
imres
2009. augusztus 09. 06:53
Én nem zárnám ki azt a lehetőséget, hogy nagyjából egy Vladimir Meciar-i karrier vár rá. Mert hogy a visszatérése 100 %. Más kérdés, hogy hová és milyen pártbéli állapotok közé.
bmucsai
2009. augusztus 07. 21:13
Egy alapos méregtelenítő kúra ( 20 év börtön az okozott károkért) ráférne a Fletóra! Sajnos a "mainstream" nem túl kedvező. A szocik kampányát segítik az amerikaiak, Putyin is biztosan küld valakit, tán még a szlovák testvérpárt is segít. Le lehet húzni a WC-n a mainstream-et?
sunázó
2009. augusztus 07. 10:54
Csak jöjjön vissza, várjuk. Eléggé utálja az ország nagy része, most még jobban fogja. Meg a cimboráit is. Egyszer még hálásak leszünk neki.Szavazatokat szerez a Jobbiknak és bejuttatja őket a kormányba. Aztán újra visszajöhet. A bíróságra!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!