Olaszország
ÉLŐ
Albánia

Hülyék vetélkedése, avagy kik keverik a Molotov-koktélt?

2009. augusztus 31. 11:56

Nem elsősorban a hülye szlovákoké vagy a hülye magyaroké a felelősség azért, hogy lassan, de biztosan a nemzetközi politika főszereplőivé válnak ők is. A felelősség kizárólag a két nép politikusait terheli.

2009. augusztus 31. 11:56
„Hogy akadnak jó néhányan, akik a budapesti szlovák nagykövetség ellen elkövetett jelképes támadást a szlovák titkosszolgálat nyakába varrják, avagy éppen arra használják ki, hogy utálkozzanak a jelenlegi magyar kormánykörökkel szemben, legalább olyan biztonsággal borítékolható volt a hír hallatán, mint azok a történések, amelyek a komáromi Szent István-szobor avatása ürügyén gerjedtek a két ország politikusai között.

El lehet játszadozni azzal a gondolattal, hogy valóban szlovák ügynökök által felbérelt elkövetője volt a Molotov-koktélos eseménynek. Csakhogy, aki A-t mond, mondjon B-t is alapon, joggal vethető föl a kérdés: tudatos konfliktuskeltés céljából Sólyom Lászlót és környezetét vajon nem a szlovák titkosok vették-e rá, hogy bejelentkezzen a komáromi szoboravatóra? Miután már ugyanezek az ördögi körök megdolgozták a szoborállító bizottságot, hogy hívják meg az eseményre őt.

Nos, ugye, hogy címeres ökörség az efféle kalkuláció?


Barak László:Hülyék vetélkedése, avagy kik keverik a Molotov-koktélt? (Hírszerző)

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!