Döglődő iWiW - Egy hasznos 404-es

2009. június 14. 09:45

Áll az iWiW, még a kattintás-mentő gombja is falnak visz.

2009. június 14. 09:45
Az iWiW régebben is számos sebből vérzett, de az alkalmazások elindítása óta egyenesen döglődik. Az alkalmazás-integráció botrányosan sikerült, szinte látja az ember, ahogy izzadnak a brutális vasak a rosszul megírt keretrendszer okozta túlterhelés alatt, Az iWiW azóta hol nagyon lassan reagál bármire, hol nem működik a keresés, hol pedig üres oldalakat ad vissza a lekérésekre.

Tegnap teljesen lehalt a rendszer, azóta karbantartási üzenet fogadja a látogatókat. Az üzenet alatt van egy „Addig is csinálok valami hasznosat” gomb - kíváncsi voltam, milyen oldalra vihet (az Origóra tippeltem). Nem vitt az sehova, csak egy 404-es hibára futotta a felugró aprócska ablakban. A Facebook valószínűleg nagyon le fogja nyomni az iWiWet előbb-utóbb. Ha ez így megy tovább, akkor sokkal inkább előbb. Kár érte, a nagyszerű indulóötletet szépen megfojtotta a Magyar Buhera.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
teglagyarimegallo
2009. június 15. 19:26
Klasszikus magyar beruházás: megvették _sok_ pénzért, viszont azt gondolták, hogy utána már nem kell rá költeni, nem kell újítani rajta.
shighhopes
2009. június 14. 13:05
Kezdem azt érezni, hogy az iWiW egyfajta szimbóluma ennek az országnak...
segabor
2009. június 14. 11:29
Oda jutottunk, hogy aki iWIW-et használ, sikeres ember nem lehet. Kár érte.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!