Német kapuslegenda Andrich frizurájáról: Talán nőnek érzi magát?

2024. július 07. 06:36

Jens Lehmann nem cécózott.

2024. július 07. 06:36
ANDRICH, Robert; KROOS, Toni; MÜLLER, Thomas; GROSS, Pascal

Nyitókép: MTI/EPA/Mohamed Meszara

A német válogatott korábbi kapusa, Jens Lehmann a csereként beálló német játékost, Robert Andrichot szúrta ki amiatt, mert rózsaszínre festette a haját azok után, hogy a korábbi mérkőzéseken szőke hajjal jelent meg, írja az Index külföldi lapokra hivatkozva.

Van valamilyen személyiségproblémája, ami miatt így kilóg a sorból?

Csapattársként ezt nagyon furcsának találnám, és nem hiszem, hogy a szövetségi kapitány örülne neki” – idézi Lehmannt a Marca. A németek korábbi hálóőre hozzátette, nagyon toleránsnak kell lenni, de reméli, hogy az UEFA betiltja az Andrichéhoz hasonló hajviseletet, mert ez zavart okozhat az ellenfelek körében.

Mit akar ezzel mutatni nekünk? Talán nőnek érzi magát

– mondta Lehmann.

Az ügyben Julian Nagelsmann szövetségi kapitány is megszólalt: szerinte mindenkinek olyan lehet a haja, amilyet szeretne magának.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Kapcsolódó cikkek a Foci Eb 2024 aktában.

Összesen 102 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cicologus
2024. július 07. 22:45
Mivel a játékáról egy sort sem írnának buzinak maszkírozza magát.Gerd Müller,Beckenbauer,Mattheus stb nem kellett ilyet csinálnia
Málaga21
2024. július 07. 20:33 Szerkesztve
német válogatott = a rózsaszín 11 árnyalata
Jeffrey
2024. július 07. 15:14
Jens volt az Petry mellett, akit szintén kirúgtak annak idején, de őt "kvótafeketézés" miatt a Herthától. Kroos ügyesebben csinálta, mert akkor véleményezte a migráncsok viselkedését, mikor már nem tudják mindenben ellehetetleníteni.
Málaga21
2024. július 07. 12:09
Rózsaszínt akart, csak a fejéből kijövő sötétség eltolta a lila felé.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!