Hazaárulás? - Szoboszlai barátjának német barátnője a spanyoloknak szurkol a Nationalelf ellen

2024. július 04. 22:41

Dani Olmo kedvese spanyol mezzel sokkolta honfitársait.

2024. július 04. 22:41
firo : 30.06.2024, Football, Soccer: UEFA EURO 2024, EM, European Championship 2024, Round of 16, 1/8 final, M39, Match 39, ESP, Spain - GEO, Georgia Dani Olmo of Spain celebrates jubilation after the end of the game

Nyitókép: Sebastian El-Saqqa / firo Sportphoto / dpa Picture-Alliance via AFP

Spanyolország nemzeti együttese pénteken 18 órakor a németek ellen játszik majd az Eb-negyeddöntőben. A torna eddigi két legjobbjának összecsapása pedig különleges jelentőséggel bír a spanyolok játékmestere, Dani Olmo szempontjából. Az RB Leipzig spanyol középpályásának barátnője ugyanis a német influenszer, Laura Abla – írta meg a Magyar Nemzet. Nagy kérdés, hogy kinek drukkol ilyen esetben valaki – a kedvesének vagy országa válogatottjának? 

Nos, a német hölgy elég gyorsan egyértelművé tette, hogy melyiket választotta – a napokban ugyanis olyan bejegyzést tett közzé az Instagram-oldalán, amelyen a blézere alól egy spanyol mez villan elő. 

Persze lehetséges, hogy Laura Abla választása nem kizárólag Dani Olmónak szól, hanem van benne némi hideg számítás is, és ezzel szeretne betörni a spanyol piacra.

Dani Olmót egyébként egykori lipcsei csapattársa, Szoboszlai Dominik is jól ismeri. a két labdarúgó hasonló posztokon tud játszani, a RB Leipzig pedig tavaly épp ezért nem volt hajlandó elengedni, hiszen a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitányát pótolni kellett valakivel.

Idén viszont nem biztosan meg tudják majd tartani a nagyon keresett játékmestert, akit a pletykák szerint Pep Guardiola is szeretne a Manchester City-hez édesgetni. 

Az RB Leipzig irányítója 26 éves korára egyértelműen beérett, az Eb-re megkapta a 10-es mezt a spanyol válogatottban, jól is játszik, nem véletlenül pletykálják, hogy Pep Guardiola is szemet vetett rá mint a 33 évesen pályafutása végéhez közeledő Kevin de Bruyne potenciális utódja a Manchester Citynél.

 

Kapcsolódó cikkek a Foci Eb 2024 aktában.

Összesen 102 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Öreg Palóc
2024. július 05. 20:53
Máris csípem Dani Olmo kedvesét. :)))
Doki53
2024. július 05. 07:04
Az én barátnőm barátnőjének a barátja, aki Szoboszlai régi ismerősének a barátnője volt, és velem szemben lakik az anyukája, ö a németeknek szurkol.
c-critical
2024. július 05. 01:50 Szerkesztve
"Az RB Leipzig irányítója 26 éves korára egyértelműen beérett, az Eb-re megkapta a 10-es mezt a spanyol válogatottban, jól is játszik" A csávó csere a spanyol válogatottban baszki, és esélye sincs a Premier leaguebe igazolnia, mivel rendkívül sérülékeny. A bundesben is fél idényeket kihagy minden évben. Szóval a cikk amásodik fele nettó baromság(legfeljebb a menedzsere terjeszthet róla ilyen meséket) az első fele meg gagyi bulvár.
Atoszka
2024. július 04. 23:20
A kedves német barátnő “szabad ember”… Miért kéne neki a németeknek drukkolni? Azért mert ő is ott nőtt fel, esetleg ott is lakik? A spanyolok meze szebb színű, most nekik drukkol és kész… és különben is, miért kéne diszkriminálnia a többi csapatot hisz annyi van még…Legközelebb majd megint másnak drukkol !!! És amúgy meg sokkal fontosabb dolgok is vannak, mint ez az érthetetlen emcionális szurkolás… hisz ez olyan fasisztás, nem ????
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!