Légibaleset történt Dunakeszinél

2024. október 06. 14:14

A jelenlegi információk szerint a gép nem épületre csapódott.

2024. október 06. 14:14
null

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Légibaleset történt Dunakeszinél, amikor egy kisrepülőgép lezuhant. A jelenlegi információk szerint a gép nem épületre csapódott. A dunakeszipost.hu értesülései szerint a baleset a Gizella utcánál, a dunakeszi repülőtér közelében következett be. Az Infostart megkeresésére a helyi lap főszerkesztője megerősítette a hírt, ugyanakkor elmondta, hogy jelenleg ők is további részleteket gyűjtenek. 

A lap beszámolója szerint a Dunakeszi Repülőtéren egy bérlő indult útnak, de felszállás közben hibát észlelt.

Bár megpróbált visszafordulni, a szükséges sebesség és felhajtóerő hiánya miatt ez nem sikerült. A rendelkezésre álló információk alapján a pilóta könnyebb sérüléseket szenvedett. A balesetet követően a városban több rendőrségi és tűzoltói jármű érkezett a helyszínre, szirénázások kíséretében.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000104
2024. október 06. 14:54
🍓 ️ ­­­É­­r­­t­é­­­k­e­­l­d­ ­­a­­­ ­­­s­z­­­e­­­x­­­i­ ­p­­u­­­n­c­i­­­m­­­a­­t­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­­­.­­𝐗­­𝟏­𝟖­.­­𝐅­𝐔­­𝐍
elbert-0
2024. október 06. 14:39
Egy finom jelzésértékű a jó kurva édesanyátok belefér ? A képválasztás miatt.
aknaib
2024. október 06. 14:28
Pont mellettem húztak el a mentők, és a tűzoltók amikor arra jártam DK alsón. Azt hittem lakástűz mert jöttek a Katasztrófa mentők is, elég gyorsan teperték az autósor mellett. Jobbulást a sérülteknek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!