Orbán Viktor: Brüsszelből nem kivonulni kell, hanem bevonulni

2024. október 06. 15:52

A kormányfő hozzátette, hogy Brüsszelt el kell foglalni, vissza kell venni a bürokratáktól, és vissza kell adni az európai embereknek

2024. október 06. 15:52

Nyitókép: TOBIAS STEINMAURER / APA / AFP

Orbán Viktor a közösségi  médián közzétett bejegyzésében azt írta, hogy „Brüsszelből nem kivonulni kell, hanem bevonulni”. A kormányfő hozzátette, hogy Brüsszelt el kell foglalni: vissza kell venni a bürokratáktól, és vissza kell adni az európai embereknek. Orbán szerint első lépést megtették amikor Olaszországban jobboldali kormány alakult.  

Ezt is ajánljuk a témában

A miniszterelnök hozzátette, hogy második lépés Geert Wilders győzelme volt Hollandiában.  A harmadik lépés a kormányfő szerint Herbert Kickl győzelme volt Ausztriában. A negyedik lépésnek Andrej Babis győzelmét tekintette a cseh szenátusi választáson. Orbán szerint az ötödik lépés a Patrióták csoportjának megalakítása volt, ami harmadik legnagyobb csoport az Európai Parlamentben.

A kormányfő hozzátette hogy „Most megerősítjük a Patrióták európai pártját, és továbbmegyünk a jobboldal európai egyesítésének útján. Nincs megállás. 

Ezt is ajánljuk a témában

A küzdelem végén megfordul majd Párizs, visszavesszük Varsót és Európa legnagyobb politikai ereje leszünk. Akkor kézbe vesszük a brüsszeli politikát, és újra naggyá, erőssé, biztonságossá, gazdaggá és szabaddá tesszük Európát!”

 

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kunfia1
2024. október 06. 17:20
22-es csapdájakunfia1 2024. október 06. 16:56 Elszigeteltségről hadováltál. Az nem elfoglalás, nem eredménytelenség, meg leszavazhatóság. Az a szó, amit használtál, nem azt jelenti, amiről most hadoválsz. Használd a szavakat jelentésük szerint, vagy húzz a francba." Tudod, ha egy vén patkány nincs az EUban elszigetelve, akkor hazahozza a nekünk járó forrásokat. Az olaszok hazaviszik Melónival, a szlovákok Ficoval, a bulgárok, mindenki, csak az elszigetelt orbán nem tudja Putyin seggéből hazahozni. De tény, Kim Dzsong Untól nincs elszigetelve, csak Magyarország fontos partnerországainak vezetőitől.
2024. október 06. 17:17 Szerkesztve
Hát, 2026-ig van idő időthúzni, meg mellébeszélni. De 2026-ban már tétje lesz, minden mondatnak. Nem volt, nincs és nem lesz működő összeurópai birodalom. De nem hinném, hogy ezt ő nem tudja. Ha mégis hisz benne, akkor nagy baj van. Kurva nagy baj.
sexykitty-5000104
2024. október 06. 17:12
🍓 ️ ­­É­­­r­t­é­­k­­e­­l­d­­ ­­­a­ ­s­z­e­­x­­i­­ ­­­p­­­u­­­n­c­­i­m­a­­t­ 👉 𝐖­­­𝐖­­𝐖­­­.­­𝐗­­𝟏­𝟖­­.­­­𝐅­­­𝐔­­𝐍
kunfia1
2024. október 06. 17:08
Akitlosz 2024. október 06. 16:55 www.youtube.com/watch?v=pTkxoJnbjOY&ab_channel=Klubr%C3%A1di%C3%B3
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!