100 000 - 97 000 =?

2024. október 06. 16:21

Az volt a legjobb, amikor a kicsi, agresszív, agyhalott Kula bácsi a tüntike végén bement a tévé épületébe.

2024. október 06. 16:21
MAGYAR Péter
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Nemzet

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

„Az volt a legjobb, amikor a kicsi, agresszív, agyhalott Kula bácsi a tüntike végén bement a tévé épületébe, és így szólt az ott lévőkhöz:  »Szeretném tájékoztatni arról, hogy van odakint százezer ember...«

Na most az úgy van, hogy lehet a tüntike előtt százezer emberről beszélni (Kula bá' meg is tette, többször is), ezt nevezik reménynek (ami állítólag utoljára hal meg, de ezt még senki nem bizonyította cáfolhatatlanul), vagy nevezhetjük vágyvezérelt gondolkodásnak is, ilyen a komplett ellenzéki világ, így tesznek, amikor elvileg gondolkodnak.

Viszont nem lehet a tüntetés végén, amikor már mindenki látja-látta, hogy legfeljebb háromezeren (3000) vannak, bemondani a százezret, mert akkor végképp kiderül, hogy a beszélő egy hülye, gátlástalan hímtag.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000104
2024. október 06. 18:18
🍓 ️ ­­­É­­­r­­t­­é­­­k­­e­­l­­­d­­­ ­­a­­­ ­s­­z­­­e­­­x­­­i­­ ­­p­­u­­­n­­c­­­i­­­m­a­t­­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­­­.­𝐗­­­𝟏­­𝟖­­­.­­­𝐅­𝐔­𝐍
Bell & Sebastian
2024. október 06. 18:16
A Fikusz leváltásához törvényes indoklás és egy épkézláb ellenlábas kell. Az előbbit megoldják a jogászok, mármint hogy ne fordulhasson elő, az utóbbit a szolgálatok vagy firkászok, az egyed fajsúlyától függően. A prolik hergelése nem biztos, hogy megéri, ugyanis a nem prolik többen vannak. Szerintem Bayer már régen átfordult kontraproduktívba az útszéli trágár stílusával. Ha ilyen a magyar konzerv-keresztény újságírás, akkor bizony köpök rája. Meghagyom ezt a méretes szarkasztikus darabot a harci nyuggereknek, a proliknak és telepi cigóknak. Eszt a kutyámájóm magyarot nem beszélni bugris párászt.
manitowoc
2024. október 06. 18:05
"tüntike" Na, Bayer, akkor mutatok neked egy vadlibernyák FIDESZES (ÜLŐ)tüntikét, ahol "mintegy 30 FIDESZ-aktivistá"-ról írnak de az MTI képén még húszan sincsenek a vadlibernyák FIDESZES TÜNTIKÉZŐK: nemzetiarchivum.hu/photobank/item/FOTO-Nzl3eWVXMmhvQkxJMUNPSmgyeUNZczZNcUFibU1FeVdxcWN5S29WUTJ6ZGtWdjdrYVVOQWcwME1sakV1VmdPcg?original_id=MTI-FOTO-c3lsd1FweTdIMUhMeXJRRDI0UnhJUT09
sagirdilsiz-2
2024. október 06. 17:56
Képzeld el, ha az eredeti nevén szólította volna meg, így: Mr. Hankey...... kereshették volna a csápolók, hogy miért. Felrobbant volna a net.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!