Drámai üzenet érkezett a Schumacher családból: „A magánéletünk és a biztonságunk is nulla”

2024. október 05. 08:09

Egyre jobban kezd elmérgesedni a viszony Ralf Schumacher volt felesége, Cora és a Schumacher család között.

2024. október 05. 08:09

Nyitókép: Andreas Rentz / Bongarts / Getty Images

Egyre jobban kezd elmérgesedni a viszony Ralf Schumacher volt felesége, Cora és a Schumacher család között. A lassan tíz évvel a botrányos válás után is a hajdani Forma–1-es pilóta vezetéknevét viselő német celeb régóta nehezményezi, hogy 22 éves fiuk, David Schumacher szóba sem áll vele – írja az Origo.

A lap emlékeztetett rá, hogy David Schumacher autóversenyzőként apja nyomdokaiba lépett, a barátnője pedig az a Keszthelyi Vivien, aki jelenleg a német túraautó-bajnokságban (DTM) száguldozik.

A magyar szépség nemrég kifakadt az Instagramon pilóta szerelme édesanyja miatt.

„Mióta ismerem Davidot és Ralfot (lassan 7 éve), még sohasem éreztem magam annyira veszélyben otthon Daviddal, mint most. Köszönhetően Corának, aki az egész világ számára közzétette, hol élünk, és pontosan hogy néz ki a házunk, így a magánéletünk és a biztonságunk is nulla. Késő éjjel becsöngetnek, jönnek a fotósok, stb. Eddig a boldog, meghitt otthonunkba jöhettünk haza, de ennek vége. Ez több mint tiszteletlenség Daviddal és Ralffal szemben.

Ha érdekli David, akkor miért csinálja ezt a cirkuszt? Pontosan tudja, hol vagyunk”

– írta a közösségi oldalára Keszthelyi Vivien, aki 2018 óta alkot egy párt David Schumacherrel.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Novicsok-5
2024. október 05. 10:16
Ezek a luxusprosti magyar szukák valahogy mindig egy nyugati puhapöcsűt választanak két lábon járó bankszámlának. Érdekes.
sexykitty-5000104
2024. október 05. 10:07
🍓 ️ ­­É­r­t­­­é­­k­­­e­l­­d­­­ ­­­a­ ­­­s­­z­e­­­x­­i­ ­­p­u­n­c­­i­m­­a­­­t­­­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­­­.­𝐗­𝟏­­𝟖­­.­­­𝐅­­­𝐔­­𝐍
Novicsok-5
2024. október 05. 10:06
Lépjen be a Fideszbe. Ha már mostanában kerülnek nyilvánosságra milyen orgiázó seggbebaszott egy csürhe. Egy lenne a sok buzeráns közül.
tikkadt-szocske
2024. október 05. 08:47
Hát, ilyen az, ha a faterről kiderül, hogy az autóban mindig is a sebváltón ült.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!