Griezmann kiakadt a francia médiára – úgy érzi, bizonyos újságírók a spanyol válogatott mellé álltak

2024. július 08. 20:14

A francia válogatott támadója szerint titkos információkat „szivárogtattak ki” a spanyoloknak.

2024. július 08. 20:14

Fotó: Franck Fife/AFP

Gőzerővel készül a Spanyolország elleni keddi Eb-elődöntőre a francia válogatott, amely volt már jobb formában, mégis ott van a legjobb négy között. Mint ismert, Ausztriát egy öngóllal győzték le a csoportban, majd két vérszegény döntetlen után jutottak tovább. A nyolcaddöntőben a belgákat szintén egy öngóllal ejtették ki, a portugálok ellen pedig gól nélküli 120 perc végén tizenegyesekkel jutottak tovább.

Akciógóljuk tehát még nincs, mégis ott vannak az elődöntőben...

A csapat tagjai a játék és a taktika helyett a „divattal” foglalkoznak, illetve a politikusokkal – elég csak Jules Koundéra vagy Kylian Mbappéra gondolni.

Ezt is ajánljuk a témában

Mivel a gólszerzéssel hadilábon állnak a franciák, nem árt felkészülni a kiélezett végjátékra, a vasárnapi nyilvános edzésen megjelenő újságírók azonban kihúzták a gyufát Griezmannéknál, az RMC Sport ugyanis rögzítette a gyakorlást, sőt meg is osztotta a felvételeket. A videóból kiderül, hogy egyes játékosok hogyan lövik a tizenegyeseket, és bár a stáb azzal védekezett, hogy a spanyol médiamunkások szintén részt vettek az edzésen, így vannak hasonló felvételeik, a játékosokat ez nem igazán hatotta meg.

Ezt is ajánljuk a témában

Antoine Griezmann például a közösségi oldalán mondott „köszönetet” a francia médium munkatársainak:

Hát ez remek! Köszönöm, hogy világgá kürtöltétek az infót!”

Ezt is ajánljuk a témában

 

Kapcsolódó cikkek a Foci Eb 2024 aktában.

Összesen 95 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
blondibarbi
2024. július 09. 23:41 Szerkesztve
Nem, kedves Antoine, nem volt itt semmiféle árulás. Egyszerűen csak szar a focitok. Népszerűnek meg azért nem népszerű a "francia" válogatott, mert egy afrikai csapat. Szerintem csak tévedésből küldtek benneteket az Európabajnokságra az Afrika Kupa helyett. Egészen szürreális volt, hogy a meccsen kb. 30.000 valóban francia buzdított egy négerekből álló válogatottat. Légy erős Antoine, te is csak a fehér-kvóta miatt vagy benne ebben az afrikai csapatban...
akkor ki
2024. július 09. 05:47
Hol fociztok grizi? Bappé is spanyol honban látja a megoldást. Csapatként kellene játszanotok nem egyénként. Ez a titok grizi.
survivor
2024. július 08. 20:42
Nem vagyok oda a hispánokert, de ott nem neger az egesz csapat.Van spanyol is...
survivor
2024. július 08. 20:41
Az egyetlen feher francia csatár. Mit keres a csapatban ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!