„Megkönnyebbült” a francia válogatott sztárja a választási eredmények láttán

2024. július 08. 13:10

Jules Koundé nagyon örül, hogy Le Pen nem szerzett abszolút többséget.

2024. július 08. 13:10
null

Nyitókép: Franck Fife / AFP

„Óriási a megkönnyebbülés” – ezekkel a szavakkal illette az X-en Jules Koundé, a francia labdarúgó válogatott 25 éves hátvédje a francia választások eredményét.

Gratulálok a francia népnek, amely megmozdult, és ennek hála ez a gyönyörű ország nem szenvedi el a szélsőjobb vezetését”

– írta. „Szélsőjobboldal” alatt valószínűsíthetően a bevándorlásellenes Marine Le Pen vezette Nemzeti Tömörülést értette. Kylian Mbappé a francia választás első fordulója után nevezte katasztrofálisnak, hogy Le Penék nyerte az előrehozott választás első fordulóját, amelyre válaszol Marine Le Pen úgy fogalmazott, hogy „Mbappé nem képviseli a franciákat”.

A francia választások második fordulójában a baloldali pártok szövetsége végzett az élen, Le Penék harmadik helyre szorultak a nemzetgyűlési választáson.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 508 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Aerion
2024. július 11. 10:05
Tommaso a Felcsúti Geci egyik szeme sir, ..... a másik üveg. Anglia után Franciaországban is bukott a jobboldal. --------------- mákron szeme egyik szeme üveg, a másik szeme sír. Angliában és Franciaországban is győztek a kommunisták! : D
2024. július 09. 09:19 Szerkesztve
Mandiner baszd meg a Kittydet! Nézd már meg, milyen fórumot hoztál össze! Amire egyre kevesebben írnak! És még a Kittydet sem bírod kiprogramozni a gecibe! Szarabb, mint az ennél sokkal jobb (sokkal jobb!) régi fórumban a balfék flood! Baszdmegkittyt! Ja: 411 kommentből, ami reggelre lett, vagy 370-380 Kitty... 10:45 - már 422 komment van! Új hsz nincs, ami azt jelenti, hogy Kitty csak shadowbannolva van, valójában nincs törölve... Sőt, 11 újabb hsz-t botozott ide. Na, ez mi? 15:45 Már 434 komment van, már megint lett 11 pluszban! És ráadásként megjelent aKitty egy újabb számon, eddig egyetlen hsz-szel. VISSZA A RÉGI FÓRUMOT!
Kybon
2024. július 09. 03:04
Mandiner baszd meg a Kittydet, ha ennyit nem tudtok beprogramozni! A 355 kommentből 330 kábé a Kibaszottkittyd! Bm Bm Bm Bm Bm Bm Bm Bm Bm Bm Bm Bm Bm Bm Bm Bm Bm Bm Bm Bm Bm Bm Bm Bm Bm Bm Bm Bm Bm Bm Bm Bm Bm
rockercicc
2024. július 09. 00:19
Azt hiszi így több banán jut majd...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!