Óriási hír: Michael Phelps egykori edzője a magyar úszónőt is leszerződtette

2024. szeptember 16. 18:44

A Kós Hubertet olimpiai bajnoki címhez segítő amerikai edzőhöz jövőre csatlakozik a Párizsban balszerencsés tehetség.

2024. szeptember 16. 18:44
Pádár Nikolett az amerikai Texas Egyetem mezében

Nyitókép: Pádár Nikolett, Instagram

Bob Bowman kezei alatt, a Texas Egyetemen folytatja úszókarrierjét – közölte Instagram-oldalán Pádár Nikolett. A mindössze 18 éves Európa-bajnok magyar úszónő a párizsi olimpián igencsak peches volt, mivel fő számában, a 200 méteres gyorsúszásban nem döntőzhetett, mert a az előfutamban rossz rajt miatt kizárták. Pádárt valószínűleg nem vigasztalta, hogy a rendkívül fiatal női 4x200-as gyorsváltóval az olimpiai döntőben Európa-csúcsot úsztak, most azonban egy remek hírrel jelentkezett. 

Izgatottan jelenthetem be, hogy alapos megfontolás után szóbelileg már elköteleztem magam amellett, hogy az egyetemi és úszói karrieremet a Texas Egyetemen folytassam” – fogalmazott a magyar sportoló bejegyzésében. Mindez azt jelenti, hogy a 18 éves magyar tehetség a világ talán legjobb úszóedzőjének tanítványa lesz. Az egykor Michael Phelps edzőjeként dolgozó amerikai tréner tanítványai közt van a párizsi játékokon első aranyérmünket megnyerő Kós Hubert, és a franciák négyszeres olimpiai bajnok világklasszisa, Léon Marchand is. 

 

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
backstablive
2024. szeptember 17. 17:38
A sholz ezt ha látná.
74bro
2024. szeptember 16. 20:05
Először azt hittem, Szürke Farkas a hölgy, de jobban odanézve csak a sátánnal kacérkodik. Nem vagyok bigott, én is használtam már a kézjelet ifjúkoromban koncerten, bár nem pózoltam volna vele. Azért furcsa, hogy egy magát keresztény-konzervatívnak mondó médium pozitív kontextusban közrebocsát egy ilyen fotót. A sokszor felhozott, Magyarországot állítólag példának tartó amerikai konzervatívok finoman szólva meghökkenének, ha otthoni kedvenc sajtótermékük hasonló képpel próbálna népszerűsíteni valakit.
llnnhegyi
2024. szeptember 16. 18:53
Sok sikert kívánok! Magyar edzőkkel mi van? Max. Európa bajnokságra vagyunk jók? Ez. sem lehet probléma.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!