Nincs pardon: keményen kiosztotta Le Pen a fociválogatott csapatkapitányát (VIDEÓ)

2024. július 06. 20:54

„Mbappé nem képviseli a bevándorló hátterű franciákat” – jelentette ki a CNN-nek adott interjújában a Nemzeti Tömörülés vezetője.

2024. július 06. 20:54

Nyitókép korábbi felvétel. Fotó: ALAIN JOCARD / AFP

Marine Le Pen, a francia Nemzeti Tömörülés vezetője pénteken, a francia választás második fordulója előtt, azt mondta a CNN-nek adott interjújában, hogy Kylian Mbappénak nem kellene megmondania a franciáknak, hogyan szavazzanak. Ugyanakkor megjegyezte, hogy nagyon jó játékosnak tartja a franciák klasszisát.

A pártvezető továbbá azt is kijelentette, 

Mbappé nem képviseli a bevándorló hátterű franciákat, 

mert sokkal többen vannak közülük, akik minimálbérből élnek, akiknek nincs pénzük lakhatásra, nem engedhetik meg maguknak a fűtést, mint az olyan emberek, mint Mbappé” – idézte a France24.com.

Marine Le Pen azt is leszögezte, hogy „a franciáknak elegük van abból, hogy kioktatják és morális tanácsokkal látják el őket, hogyan szavazzanak. Ezen francia emberek vissza akarják venni a sorsuk irányítását, és úgy akarnak szavazni, ahogyan azt jónak látják" – hangzott el, majd egyik párttársa, Laurent Jacobelli azt is hozzátette: „Én biztosan nem megyek a pályára edzői tanácsot adni, úgy gondolom, hogy mindenkinek maradnia kell a helyén. Mbappé számára a megfelelő terep a francia válogatott.”

A vonatkozó interjúrészletet alább tekintheti meg:

Mbappe az UEFA sajtótájékoztatóján sem fogta vissza magát

Emlékezetes, hogy a futballsztár a francia időközi választás első fordulóját követően a Les Bleus hivatalos Eb-sajtótájékoztatóján elárulta, nem örül Le Pen-ék előretörésének. Úgy fogalmazott: „Minden eddiginél fontosabb, hogy menjünk el szavazni, 

nem hagyhatjuk, hogy az ország ezeknek az embereknek a kezébe kerüljön.

 Az eredmény katasztrofális, és reméljük, hogy az emberek végül a helyes oldalt választják!”

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 131 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Málaga21
2024. július 07. 15:32
Érdekes, hogy miközben Demiral semmi olyat nem csinált, ami tiltva lenne, mégis két meccsre eltiltották, addig az UEFA előírását egyértelműen megszegő niggermajom egy ejnye-bejnyét sem kapott.
Jospehe998
2024. július 07. 10:11
Most is katasztrofális a helyzet Franciaországban és Macron van hatalmon…
balbako_
2024. július 07. 07:02
Hétfőre okosabbak leszünk, hogy a csimpánzra hallgatnak a franciák, vagy Le Penre.
akkor ki
2024. július 07. 06:16
Ez a hegyi majom majd a spanyolok ellen mutassa meg a pályán mit tud! A többi egy rakás szart sem ér, mivel óriási a kontraszt Ő meg a migrik élete között.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!