Schiffer András a Vasas mélyrepüléséről: Másutt már régen rájuk gyújtották volna a klubházat

2024. október 10. 09:39

„Régi szép idők, amikor nekivezettem a tábort a VIP-páholynak” – írta az ügyvéd.

2024. október 10. 09:39

Nyitókép: Mandiner/Földházi Árpád

Schiffer Andrást bosszantja, hogy a Vasas-szurkolók békésen tűrik, hogy a nagy múltú, anyagilag rendezett körülmények között működő futballklubjuk a másodosztályban vergődik – szúrta ki a Blikk.

A volt politikus a klub egyik facebookos szurkolói fórumán durva hangnemben ostorozta az angyalföldi egyesület vezetését. Így fogalmazott:

Csányi, takarodj, vidd az összes haverod!”

Később a szurkolótársai kritikáját hiányolva így fogalmazott: „Másutt a tábor már régen rájuk gyújtotta volna a klubházat... Régi szép idők, amikor nekivezettem a tábort a VIP-páholynak.”

Azóta sem változott Schiffer András véleménye

Az ügyvédet ezzel kapcsolatban megkereste a Blikk. Schiffer András elárulta, mélyen felháborítja, ami jelenleg a Fáy utcában folyik, ám hangsúlyozta, a gyújtogatós mondatát szimbolikusan, nem pedig szó szerint értette.

Úgy vélem, a Fradinál, a Honvédnál, Újpesten, de még Szombathelyen is sokkal egyértelműbben kifejeznék a nemtetszésüket a fanatikus rajongók,

míg Angyalföldön sok szurkoló beletörődve veszi tudomásul a mostani, borzalmas helyzetet. Bevallom, én tényleg a vérmesebb Vasas-drukkerek közé tartoztam. A 2001-es NB I-es bronzérmünk után, amikor a következő idényben nulla ponttal sereghajtók voltunk, én voltam a dobos a táborban, aztán többedmagammal, körülbelül hétszázan tényleg megindultunk a VIP-páholy felé, hogy számon kérjük az akkori vezetést” – árulta el a lapnak Schiffer.

Az ügyvéd reménytelennek tartja a klub jelenlegi helyzetét, amiért szerinte nem a játékosok, a szurkolók, de még csak nem is az egymást váltogató vezetőedzők a felelősek, hanem a sportigazgató és a főtámogató.

„Szerintem megengedhetetlen és felháborító, hogy a labdarúgó-szövetség elnöke, Csányi Sándor bújtatott módon csapatokat támogat, és ezzel befolyásolhatja a működésüket. És itt nemcsak a Vasasról van szó. Szerintem ebben az esetben egész egyszerűen összeférhetetlenség áll fenn” – fogalmazott Schiffer.

A kemény kritikákra a Vasas nem kívánt reagálni, Csányi Sándort pedig eddig még nem érték el.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
DINO54
2024. október 10. 10:49
Csányival kikezdeni? "Ez hülye."
sexykitty-5000107
2024. október 10. 10:49
🍓 ️ ­­É­­­r­t­­é­­­k­­­e­­l­­d­­­ ­­­a­­ ­s­­z­­­e­x­­­i­ ­­p­­u­­n­c­i­­m­a­­t­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­𝐖­­.­­­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­­.­­­𝐅­­𝐔­𝐍
csakegyittlako
2024. október 10. 10:46
vén fasz.
hernadvolgyi-2
2024. október 10. 10:25
Nem tudtam hogy Schiffer András egy báránybőrbe bújt farkas.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!