Őrült rohanás: megidézte Győrött az Aranycsapatot a Fradi (VIDEÓ)

2024. október 27. 20:16

Kubatov Gábor klubelnök kedvence a szezon ziccerét hagyta ki a kapu torkában.

2024. október 27. 20:16
Pascal JANSEN

Fotó: fradi.hu

Telt ház fogadta a csapatokat az ETO Parkban a labdarúgó NB I 11. fordulójának zárómérkőzésén, nem véletlen, a címvédő Ferencváros látogatott Győrbe. A hazaiak Ouro megpattanó lövésével kerültek előnybe a szünet előtt, így a második félidőben igyekezett ráborítani a pályát a hazaiakra a csütörtökön a francia Nice együttesét legyőző Fradi.

Ezt is ajánljuk a témában

Pascal Jansen cseréinek köszönhetően a Fradi megidézte az 1950-es évek Aranycsapatát, nem egyszer öt támadóval rohamozott, így viszont a hazaiak kontráiban végig ott volt a veszély. Traoré révén a 66. percben az egyenlítés összejött, de a folytatásban akármivel próbálkoztak, nem tudtak a kapuba találni a vendégek. Elsőre úgy tűnt, a hajrában meglehet a győzelem is a Fradinak: miután Zachariassen a földre került a tizenhatoson belül, a játékvezető büntetőt ítélt, illetve piros lapot adott a győri védőnek. A VAR azonban közbeszólt, Erdős sípmester a képernyőhöz szaladt és visszavonta az ítéleteit. Ezt követően jöhetett volna azonban a slusszpoén, Varga középre gurítása után azonban a norvég Zachariassen hét méterről hibázott, az üres kapu fölé vágta a labdát.

Kubatov Gábor klubelnök egyik kedvencébe alig tudtak lelket önteni a társak a kimaradt ziccere után.

Talán a szezon eddigi legnagyobb helyzete volt.

A végeredmény 1–1-es döntetlen lett,

így a Fradi az egy ponttal visszaállt a tabella élére, a győriek pedig továbbra is tartják az augusztus közepe óta tartó veretlen formájukat.

 

 

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dunhill67
2024. október 27. 21:17
köze nem volt a győri védőnek a labdához...de már megszoktuk,ugye:)
herden100
2024. október 27. 20:53
🤍 m.youtube.com/watch?v=AHqj6e7wKEs&t=21s&pp=ygUVSGVhbGluZyBlbmVyZ3kgY2hyaXN0
zsellér péter
2024. október 27. 20:44
ki az az elmebeteg aki a magyar aranycsapathoz hasonlítja a migránscsapatot Még a gondolata is beteges Zsoldosváros a Fradi megcsúfolása
sexykitty-5000126
2024. október 27. 20:20
🍓 ️ ­É­­­r­­­t­­é­k­e­­l­d­ ­­­a­ ­­s­­­z­e­­­x­i­­­ ­­p­­u­n­c­i­­m­­a­t­­ 👉 𝐖­𝐖­­­𝐖­­.­­­𝐗­­­𝟏­𝟖­­.­­𝐅­­­𝐔­­­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!