Mint a hőskorban: megjelentek a jegyüzérek Győrben!

2024. október 25. 22:26

Telt ház előtt fogadja az utóbbi hetekben remeklő Győri ETO FC a bajnok Ferencvárost.

2024. október 25. 22:26
ETO-FEHÉRVÁR

Nyitókép: Szárnyal az ETO! Fotó: MTI/Tóth Zsombor

***

Utoljára talán a nyolcvanas évek elején, a legendás Verebes-féle aranycsapat idején fordult elő, hogy nem lehetett jegyet kapni az akkori Rába ETO hazai mérkőzéseire, pedig abban az időben gyakran 28-30 ezer szurkoló is megtöltötte a lelátót.

Ismert: az újonc győriek kilenc év után szerepelnek ismét a magyar labdarúgás első osztályában, s bár gyengén kezdték az őszi szezont (négy meccs, négy vereség, nem véletlen, hogy Borbély Balázs vezetőedző menesztése is szóba került), ám 

az utóbbi hetekben megtáltosodtak Gavricék: öt hete veretlenek, és 11 pontot gyűjtöttek.

ETO-JEGYÜZÉREK
Amire az utóbbi években nem volt példa: a jegyüzérek 80 ezer forintért kínálnak belépőt az ETO hazai mérkőzésére Fotó: Győri ETO FC/Facebook

S bár akkora futball-lázról nem beszélhetünk, mint Hannich Péterék, Póczik Józsefék, Szentes Lázárék idejében, annyiban hasonló a helyzet a több mint 30 évvel ezelőtti aranykorszakhoz, hogy már napokkal az Európa Ligában is remeklő Ferencváros elleni hazai találkozó előtt elfogytak a jegyek, 

olyanok is szerettek volna bejutni, akik évek óta nem jártak a stadionban – sőt a jegyüzérek is megjelentek az ETO Park környékén!

A hazai csapat balszerencséje, hogy a keleti lelátót – biztonsági okokból – lezárták, nem adta meg az engedélyt a megnyitására a Magyar Labdarúgó Szövetség és a katasztrófavédelem sem, így a lehetséges 16 ezer néző helyett csupán 8 ezren (!) nézhetik majd élőben a forduló rangadóját.

Ezzel együtt a jó hangulat garantált lesz, hiszen a 120 éves Győri ETO számos klublegendát is felköszönt a találkozó előtt, tehát még nosztalgiázásra is jut majd idő.

Mindeközben a győri klub Facebook-oldalán vadabbnál vadabb ajánlatok is olvashatóak, akad például olyan „üzletember”, aki 80 ezer forintért árul belépőt a mérkőzésre. Ez nyilván egy szélsőséges akció, mégis jól bizonyítja, hogy hosszú idő után egy vérbeli Győri ETO – Ferencváros rangadóra kerül majd sor a Rába partján!

 

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000126
2024. október 25. 22:30
🍓 ️ ­­­É­­r­­t­­­é­k­­­e­­­l­­d­­ ­­­a­ ­­s­z­­­e­­­x­­i­ ­­­p­u­n­­c­­i­­­m­­­a­­­t­ 👉 𝐖­𝐖­­­𝐖­­.­­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­­.­­𝐅­­𝐔­­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!