Lassan az egész német válogatott lesérül – Szoboszlai egykori csapattársa is kidőlt

2024. október 09. 17:00

Julian Nagelsmann szövetségi kapitány foghatja a fejét.

2024. október 09. 17:00
Football, Football, International match DFB national team men's Nations League Germany - Hungary 5:0 Benjamin Henrichs of Germany on the bench half figure on the bench

Nyitókép: Jan Fromme / firo Sportphoto / dpa Picture-Alliance via AFP

 Úgy tűnik, nem véletlenül panaszkodnak a labdarúgók a túl sok mérkőzésre, hiszen a magyar válogatottat sújtó sérüléshullám semmi ahhoz képest, amivel a Nemzetek Ligája októberi meccsei előtt a német nemzeti csapatnak kell megküzdenie. A legfrissebb hírek szerint Gulácsi Péter és Willi Orbán jelenlegi és Szoboszlai Dominik egykori csapattársa Benjamin Henrichs is távozott a német válogatottól, mert sérülést szenvedett –  közölte az Index.  

Ezt is ajánljuk a témában

Az RB Leipzig  27 éves jobbhátvédje, Joshua Kimmich első számú helyettese a hátát fájlalja, ezért szerdán reggel elhagyta a herzogenaurachi edzőközpontot. Julian Nagelsmann szövetségi kapitány nem hív be új játékost a helyére, pedig így is van elég baja a hiányzók miatt, hiszen 

négy kifejezetten fontos játékos – David Raum, Jamal Musiala, Kai Havertz és Robin Koch – is kiesett sérülés miatt a bosnyákok és hollandok elleni meccsekre készülő Nationalelf keretéből. 

Arról nem is beszélve, hogy súlyos térdsérülése következtében nyolc hónapig elérhetetlen Marc-André ter Stegent, és a dortmundi támadót, Niclas Füllkrugot be sem tudta hívni a válogatottba.

De amennyiben ez nem lenne elég, van a németeknél egyéb gond is, hiszen morális problémákkal küzd az együttes. A csapatkapitány, Joshua Kimmich ugyanis keményen odaszólt a Fulhamben játszó Bernd Lenónak mert az lemondta a válogatottságot. A 32 éves kapus a hírek szerint azért utasította vissza a meghívót, mert Nagelsmann előre tudatta vele, hogy sem a bosnyákok, sem pedig a hollandok ellen nem lép majd pályára a Nemzetek Ligájában. 

Amennyiben valaki nem akar itt lenni, nem kell jönnie. Van elég futballistánk. 

– fogalmazott Kimmich. Nos, a sérüléseket elnézve mi ebben azért nem lennénk ennyire biztosak. 

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000107
2024. október 09. 17:06
🍓 ️ ­É­r­t­­­é­­­k­e­­l­­d­ ­a­­­ ­­­s­­z­­e­­­x­i­ ­­­p­­­u­n­­c­i­m­­a­­t­­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­.­­­𝐗­­𝟏­𝟖­.­𝐅­𝐔­­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!