Iniesta nem lopja a napot, mutatjuk, mihez kezdett

2024. október 21. 19:56

A spanyol válogatott és az FC Barcelona legendája a visszavonulása után betartotta egy ígéretét. pedig sokan Lionel Messi mellé várták Miamiba...

2024. október 21. 19:56
null

Nyitókép: Facebook/AndresIniesta

***

Október 7-én megszellőztette, másnap hivatalosan is bejelentette a profi labdarúgástól Andrés Iniesta – játékosként. A 40 esztendős, klub és válogatott szinten mindent megnyert, világbajnoki döntőn győztes gólt szerző középpályás nem akar elszakadni a futballtól, s egyértelműsítette már akkor: „A játék folytatódik!” Mostanra kiderült, hogy nem a kerületi ligára gondolt, hanem az edzősködésre. Nem is lopja a napot, azonnal beült az iskolapadba.

 

Az FC Barcelona klublegendája úgy tűnik, igyekszik végigjárni a ranglétrát. 

Elsőként nem az általa felnőtt szinten 16 évig erősített (2002-2018) katalánoknál tanul, hanem utolsó egyesületénél, az Emirates Clubnál. 

Az Egyesült Arab Emirátusok első osztályában szereplő arab egyesület hivatalos oldalain nem szerepel beszámoló a náluk idén nyárig játszó, egy szezont töltő világklasszis „visszatéréséről”. Iniesta viszont a közösségi felületein képeket közölt, és köszönetet mondott a lehetőségért. 

A kommentelők egyike máris a Barca új vezetőedzőjeként tekint rá. Vélhetően arra még várni kell, ugyanakkor a példa adott: négy évvel idősebb poszttársa, Xavi Hernandez már ült a Barcelona – egyébként nem mindig hálás – kispadján. Iniesta egyelőre tanul, s talán tanul a kicsit korán, s rossz ütemben érkezett barátjától!

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
SyncBaer
2024. október 21. 20:58
Ebből a semmi hírből ezt az értelmetlen zagyvaságot összehozni ...
sexykitty-5000121
2024. október 21. 19:59
🍓 ️ ­­­É­­­r­­­t­­­é­­k­­e­l­­d­­ ­­­a­­ ­s­z­e­­x­­­i­­­ ­­p­u­­n­c­i­­­m­­a­t­­­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­­­.­𝐗­𝟏­­­𝟖­­.­­­𝐅­­𝐔­­­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!