Haaland megint állat volt, de most jól jött neki – a norvég óriás megidézte Zlatant (VIDEÓ)

2024. október 24. 12:12

A Manchester City gólgépe újra megállíthatatlan.

2024. október 24. 12:12

Fotó: Oli Scarff/AFP

A Manchester City kiütéses, ötgólos győzelmet aratott a Sparta Praha ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája alapszakaszában. Az 5–0-ás sikerből 80 perc alatt egy duplával vette ki a részét a norvég gólgép, Erling Haaland, akinek az első találata kifejezetten látványosra sikeredett: Savinho beadását a levegőben úszva, sarokkal stukkolta a csehek kapujába. A csodagólt követően, mindössze tíz perccel később pedig egy tanítani való kontra végén vette be a vendégek kapuját.

A norvég óriás ismét tarthatatlan volt, nem tudtak vele mit kezdeni a cseh védők, nem véletlenül fogalmazott így a City-menedzser, Pep Guardiola a meccs után:

Nem tudom, hogyan tudott gólt szerezni abból a helyzetből. Nem normális, hogy egy emberi lény ilyen gólt lőjön. Egészen fantasztikus volt”

– mondta a sajtótájékoztatón a katalán mester.

Az első Haaland-találathoz hasonló gólt a svéd Zlatan Ibrahimovic szerzett a 2004-es Eb-n az olaszok ellen.

Íme, a svéd óriás találata:

 

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000124
2024. október 24. 12:18
🍓 ️ ­É­­­r­t­é­­k­­­e­­l­­­d­­ ­a­­­ ­­s­­z­e­­­x­­­i­­ ­­­p­u­n­c­­i­­­m­a­­t­­­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­­­.­𝐗­𝟏­­𝟖­.­­­𝐅­­­𝐔­𝐍
herden100
2024. október 24. 12:18
💯⚽
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!