Ennek nagyon fog örülni Szoboszlai Dominik – fontos szerződést készülnek aláírni Liverpoolban

2024. október 04. 20:59

A lépéssel jelentősen módosul a klub fizetési listájának sorrendje.

2024. október 04. 20:59
Wolverhampton, 2024. szeptember 28.
Trent Alexander-Arnold (k) és Szoboszlai Dominik, a Liverpool játékosai (j), illetve Rayan Ait-Nouri, a Wolverhampton Wanderers  játékosa az angol elsõ osztályú labdarúgó-bajnokság Wolverhampton Wanderers-Liverpool mérkõzésén a wolverhamptoni Molineux Stadionban 2024. szeptember 28-án.

Nyitókép: Rui Vieira

A TBRfootball cikke szerint a közeljövőben véget ér a Trent Alexander-Arnold szerződésének jó ideje húzódó ügye, mégpedig Szoboszlai Dominik szempontjából pozitív végkimenetellel – azaz, hogy az angol labdarúgó új kontraktust ír alá a klubnál. A Liverpool egy ideje nincs könnyű helyzetben, ugyanis három szinte pótolhatatlan kulcsjátékosuk, Mohamed Salah, Virgil van Dijk és Trent Alexander-Arnold szerződése is lejár 2025 júniusában, és bár egy lassan fél éve folynak a tárgyalások a klub és a játékosok képviselői között, még egyik sem írta alá a hosszabbításról szóló egyezséget. 

Mohamed Salaht régóta csillagászati összegű fizetésekkel csábítják egyes szaúd-arábiai klubok, van Dijk ugyan nem fiatal, de jelenleg vlószínűleg ő a legjobb középhátvéd a Földön, így bármelyik klub szívesen szerződtetné, 

Ez érthető, hiszen az angol válogatott labdarúgó kiváló hátvédként, de a középpályán is megállja a helyét, emellett olyan rúgótechnikával rendelkezik, ami világklasszis szabadrúgás-lövővé teszi (és még szerény is, hiszen szerinte e téren a Liverpoolban Szoboszlai a legjobb). 

Ezt is ajánljuk a témában

Persze ebben lehet némi elfogultság is, hiszen köztudott, hogy a magyar klasszis és az angol labdarúgó nagyon jó barátok. A lényeg azonban az, hogy a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya – és persze az egész Liverpool örülhet, mert 

úgy néz ki, hogy Alexander-Arnold marad az Anfielden. Legalábbis a klub magabiztosnak tűnik a tárgyalások menetét illetően, és a portál értesülései szerint ez azért is van így, mert a labdarúgónak ajánlott szerződésben heti (!) 300 ezer font (jelenlegi árfolyamon nagyjából 144 millió forint) bér szerepel. 

Ezzel Trent Alexander-Arnold Mo Salah mellett a Liverpool legjobban fizetett labdarúgója lenne, majdnem duplaannyit keresne, mint Szoboszlai Dominik. Persze amennyiben mégsem hosszabbítja meg a szerződését, nyáron szabadon igazolható lesz, így egy Real Madrid szintű topklubhoz szerződve akár ennél is magasabb fizetést alkudhatna ki magának. 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000104
2024. október 04. 21:00
🍓 ️ ­É­­r­­t­­­é­­k­­­e­l­d­­­ ­­a­­ ­­­s­z­e­­­x­­­i­ ­­­p­u­­n­c­­­i­m­­­a­­­t­­­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­.­𝐗­­­𝟏­­𝟖­.­­­𝐅­­𝐔­­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!