Váratlan helyről kapott dicséretet Marco Rossi

2024. szeptember 10. 11:25

„A németek elleni vereség nem teszi tönkre a korábbi évek eredményeit, sőt, akár pozitívan is hathat a csapatra” – mondta a bosnyák szövetségi kapitány.

2024. szeptember 10. 11:25
ROSSI, Marco

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

A bosnyákok megtartották a magyar válogatott elleni Nemzetek Ligája-mérkőzés előtti sajtótájékoztatójukat – erről részletesen beszámolt hétfőn a Nemzeti Sport.

Ezt is ajánljuk a témában

Elsősorban Sergej Barbarez szövetségi kapitány válaszolt az újságírók kérdéseire. „Mindenki egészséges, szeretnénk a mérkőzésen a maximumot nyújtani, és teljes erőbedobással harcolni a magyarok ellen. Vannak ötleteink, hogy kell ellenük játszani, de elsősorban a saját taktikánkat szeretnénk követni, s azon leszünk, hogy ezt a holnapi meccsen meg tudjuk valósítani” – mondta Sergej Barbarez.

A magyar válogatottal kapcsolatban úgy fogalmazott, szereti nézni a játékát, lelkes híve Marco Rossi együttesének.

„A németek elleni vereség nem teszi tönkre a korábbi évek eredményeit, sőt, akár pozitívan is hathat a csapatra. Hogy ez így történik-e, az kiderül a pályán. Mindenesetre, én a magyar válogatottat tartom a meccs esélyesének” – árulta el a bosnyák szövetségi kapitány.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tiszafa
2024. szeptember 10. 11:45
Irány a C liga. Tudás szerint ott a helyünk. Tavaly minden pozitívan sült el. Még a szorult helyzetekből is szerencsésen és végeredményben győztesen jöttünk ki. De idén az éjjel véget ért (Schiffer András szellemes megjegyzése) Majd akkor fogunk a valóságban is tudás és rátermetség alapján az európai A ligába tartozni, amikor még az utánpótlás csapatunkat is a vezető angol, olasz, német és spanyol ligák sztendert játékosai fogják alkotni.
Phm045
2024. szeptember 10. 11:43
Ha ma este is Gulácsi fog állni a magyar kapuban................................................ Ismét nem fog érdekelni a magyar válogatott egyetlen mérkőzése sem a továbbiakban............................. Tudom, ez leszarandó tény, viszont én is szarok az egészre............................
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!