„Üdv a klubban!” – így köszöntötte fel Orbán Viktor Marco Rossit

2024. szeptember 09. 09:36

A válogatott szövetségi kapitánya is a hatvanasok klubját erősíti ezentúl.

2024. szeptember 09. 09:36

Nyitókép: Orbán Viktor Facebook-oldala

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, szeptember 9-én ünnepli 60. születésnapját Marco Rossi.

E kerek évforduló kapcsán a miniszterelnök is köszöntette a magyar válogatott szövetségi kapitányát. Egy közös fotót osztott meg Facebook-oldalán, melyhez azt írta kísérőszövegként:

Üdv a klubban!”

– utalva arra, hogy immár a Mester is a hatvanosok táborát erősíti.

A vonatkozó bejegyzést alább tekintheti meg:

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ördöngös pepecselés
2024. szeptember 09. 10:50
ezzel a felköszöntéssel ,Dr. Miniszterelnök Úr megint felfőzte az ellendrukkerek agyvizét mert nem tudják vele megbuktatni sem Rossit, sem a kormányt.
files32
2024. szeptember 09. 10:18
Rossit nem engedi el Orbáb pedig a játékosok mindent megtesznek.
oberennsinnen49
2024. szeptember 09. 09:55
Sz-ból nem lehet várat építeni, M. Rossi épített, igaz, ez a vár ingatag alapokon - egyszerűen nincs meg az alap, rettenetesen kevés a magyar válogatott szintű játékos. Egy van, Szoboszlai, de az ő stásusa is ingatag, a Liverpoolnál 2-3 gyengébb meccs után (Ilyen ne legyen) akár lapátra is tehetik. Régebben írtam: haragszom Marko Rossira, mert emberi-szakmai kiválósága elfedi a magyar futball reménytelenné lepusztult állapotát. Miközben a legnagyobb tiszteletet érdemli. 100%-ot adott a magyar A-válogatottnak, szaknmailag, emberileg. Mára elfogyott a hajtóerő,- amiben a becsületes, nyílt szívű Szalai Ádám kiesése az egyik közvetlen ok. Aki bántja Marco Rossit, az futballszurkolóként és emberileg is megbukott. Isten éltesse, Főnök (úgy tudom, a játékosai így hívják) én azt mondom: Isten éltesse, Mester! Köszönjük, amit Magyarországért több esetben nyújtani tudott! Viktor köszöntése pedig egészen más fénytörést kaphatott volna, ha létezne magyar futball, amire a pénz elmegy.
zakar zoltán béla
2024. szeptember 09. 09:45
Kedves Bélbolyhok, RAJTA! Üsd-vágd, le ne késs!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!