Szlovák főnököt kapnak a magyarok a Felvidéken: liverpooli kedvencet igazoltak

2024. szeptember 20. 14:47

Az ország labdarúgásának legendája lett a DAC sportigazgatója.

2024. szeptember 20. 14:47

Fotó: dac1904.sk

Hatalmas hírt jelentett be a számos magyar labdarúgót foglalkoztató felvidéki DAC. A szlovák élvonalban szereplő dunaszerdahelyiek a honlapjukon közölték, hogy új sportigazgató vette át az irányítást a klubnál, a szlovák labdarúgás és a Liverpool korábbi legendája, Martin Skrtel. Az egykori kőkemény védő 2008 és 2016 között nyolc éven át szerepelt a Vörösök mezében, megalkuvást nem tűrő játékával igazi kedvenccé vált az angol csapatnál, de a szigetországon kívül az orosz Zenit, a török Fenerbahce és a szintén török Basaksehir futballistájaként is bizonyított. Skrtel a szlovák válogatottban 104-szer szerepelt, többször csapatkapitányként.

Skrtelt négyszer választották meg az év futballistájának hazájában (2007, 2008, 2011 és 2012), aktív pályafutását 2022 májusában, éppen a DAC elleni bajnoki találkozón zárta le nagyszombati színekben – írja a DAC honlapja.

Ezt is ajánljuk a témában

„Elsősorban szeretnék köszönetet mondani a tulajdonosnak, az ügyvezető igazgatónak és az egész DAC-nak a belém fektetett bizalomért.

Új életszakasz kezdődik számomra és tényleg hálás vagyok, hogy egy ilyen modern klubnál kaptam meg a lehetőséget a professzionális fejlődésre.

Örülök, hogy a labdarúgás világában szerzett sokéves tapasztalatomat Szlovákiában fogom kamatoztatni. Bízom benne, hogy a klub segítségére leszek, és hogy az egész csapattal közösen elérjük azokat a célokat, amelyeket a szezon előtt kitűztek Dunaszerdahelyen” – fogalmazott a dunaszerdahelyi szerepvállalását illetően az egykori kőkemény védő.

Martin az ideális választás a sportigazgató szerepkörére, hiszen kiterjedt ismeretei vannak a futballról, a legmagasabb szinteken gyűjtötte a labdarúgó tapasztalatát és vezetői képességekkel is rendelkezik.

Martin az átigazolási időszak lezárultával csatlakozik a klub struktúrájához, ami ideális abból a szempontból, hogy kellő idő áll a rendelkezésére a játékosok, a csapat és a kémia megfigyeléséhez, felméréséhez anélkül, hogy az azonnali változtatások elvégzésének a nyomása alatt lenne. Ez egy új és nagy lépés a pályafutásában, a klub pedig készen áll támogatni őt a kivívások terén és sok sikert kívánunk neki” – tekintett előre Jan Van Daele ügyvezető igazgató.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
billysparks
2024. szeptember 20. 15:53
De jó is volt az Agger- Srtel belső védőpáros.
Novicsok-5
2024. szeptember 20. 15:20
Ez most a magyarok megalázására szolgál vagy a szlovákot büntetik, hogy magyarok között kell lennie a Liverpool öngólkirályának?
Bigbeeeee
2024. szeptember 20. 15:11
A Dac tulajdonosa, Világi Oszkár rosszul lesz, ha magyarok veszik körül. Ezért kellett neki a Skrütyel!
sexykitty-5000087
2024. szeptember 20. 14:51
🍓 ️ ­­É­r­­t­­é­k­­­e­l­­d­­ ­a­ ­s­­­z­­­e­­x­­i­ ­­­p­­­u­n­­c­i­­m­­­a­­t­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­­­.­𝐗­­𝟏­𝟖­­­.­𝐅­­𝐔­­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!