Sallai Rolandot egyelőre nem látják szívesen a Galatasaray szurkolói a hetes mezben

2024. szeptember 16. 06:18

Komoly örökség.

2024. szeptember 16. 06:18
null

Nyitókép: X

A Magyar Nemzet arról ír, hogy a török labdarúgó-bajnokság 4. fordulójában a Galatasaray szombaton hazai pályán 5-0-ra verte a Rizesport, és az eddigi maximális tizenkét pontot begyűjtve áll a tabella élén. Hozzáteszik: a találkozót Sallai Roland, aki a pénteken igazolt az isztambuli csapatba, a lelátóról nézte, s majd a hetes mezben fog játszani. Sallai nehéz örökséget vesz át, hangsúlyozzák, mert 

ebben a 40-szeres török válogatott, 25 éves Kerem Aktürkoglu játszott, aki négy év után a Benfica csapatához igazolt.

Kerem Aktürkoglu nagy kedvenc volt a Galatasaray csapatában, 2020 és 2024 között a bajnokságban balszélsőként 138 meccsen 39 gólt szerzett, a Galata azonban szeptember elején 12 millió euróért eladta a Benficának, ahol rögtön góllal mutatkozott be, nem mellékesen a török válogatott a Nemzetek Ligájában hétfőn az ő mesterhármasával verte 3-1-re Izlandot. 

A szurkolók máris összehasonlítják Sallait Aktürkogluval, 

és a klub Instagram-oldalán nagyon sokan  fejezik ki a véleményüket, hogy a hetes mezben még most is a korábbi kedvencüket szeretnék látni.

A lap megírta: a  Galatasaray a bajnokság negyedik fordulójában szombaton hazai pályán 5-0-ra nyert a Rizespor ellen, a negyedik gólt pedig az a Bars Alper 

Yılmaz szerezte, aki jobbszélsőként Sallai Roland legnagyobb riválisa lesz a csapatba kerülésért. 

A 24 éves játékos 21-szeres török válogatott. Emlékeztetnek: Sallai Rolandot hatmillió euróért vette meg a Galatasaray, s honfitársunk évente 2,5 millió eurót keres majd.

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
machet
2024. szeptember 16. 10:00
A török "műhelyekből" nem sok jó szokott kijönni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!