Megtámadott egy operatőrt a világbajnoki győzelmet gusztustalanul ünneplő botrányhős kapus (VIDEÓ)

2024. szeptember 12. 20:12

Emiliano Martínezt eddig is sokan utálták, és most sem lopta be magát az emberek szívébe.

2024. szeptember 12. 20:12
Argentina V France: Final - FIFA World Cup Qatar 2022(23) MARTINEZ Emiliano of team Argentina action after won golden glove award during awards ceremony after the final at the FIFA World Cup Qatar 2022 Final match between Argentina and France at Lusail Stadium on December 18, 2022 in Lusail City, Qatar.

Nyitókép: Ayman Aref / NurPhoto / NurPhoto via AFP

A 2022-es katari vb-n világbajnki címet nyert argentin válogatott kapusa, Emiliano Martínez finoman szólva is megosztó személyiség. A Premier League-ben, az Aston Villa csapatát erősítő futballista nem a visszafogottságáról híres, és ezt a pályán és azon kívül történt megnyilvánulásai is jól jelzik. A labdarúgó a vb-döntőt követően például kigúnyolta az ellenfél legjobbját, Kylian Mbappét

A világbajnoki címmel a vb legjobb kapusának járó aranykesztyűt is elnyerte, és amint képünkön is látható, nem épp a legízlésesebb módon ünnepelt vele

Ezt is ajánljuk a témában

Állítása szerint azért tette mindezt, mert a francia szurkolók szidalmazták. Martíneznek korábban is volt konfliktusa az ellenfél drukkereivel, a legújabb balhé azonban minden eddiginél súlyosabb, hiszen a dolog tettlegességig fajult. 

A kapus ugyanis miután az argentinok elveszítettették a kolumbiai válogatott elleni világbajnoki selejtezőt, megtámadta az épp őt filmező operatőrt és lecsapta a kameráját is

vette észre a 24.hu. 

Az argentin játékos valószínűleg komoly büntetésre számíthat. A Kolumbiai Sportújságírók Szövetsége sajtóközleményben ítélte el a történteket. „Ez agresszió, a kamera megütése a sajtószabadság elleni támadás, ezért példaértékű szankciót követelünk Emiliano Martínez ellen, aki nem lehet az új generációk példaképe” – áll közleményükben.

A döntés a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség kezében van, ez a fajta magatartás akár hárommeccses eltiltással is büntethető.

 

Itt a Mandiner PRESSZÓ: legyen részese új műsorunknak szeptember 23-án!

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
akkor ki
2024. szeptember 13. 13:01
Jó kapus, de egy agyhalott hülye gyerek a pampákról. Csak a szemét kell nézni. Mindent elárul. Ennyi.
herden100
2024. szeptember 13. 00:13
Röhögve kifizeti. 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
herden100
2024. szeptember 13. 00:10 Szerkesztve
www.origo.hu/sport/sport-laza/2024/09/legszexisebb-szurkolono-ivana-knoll-lukas-podolski-zenei-fesztival-dj?utm_source=mandiner.hu&utm_medium=referral&utm_campaign=ott_group_topPV_12
Tuners
2024. szeptember 12. 21:37
A katari sejk a képen hogy néz 😂 Szerencséje van a majomnak nem csapatta le a kezét 😂 Vagy más részeit 😂
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!