Kettőből semmi, de Pintér Attila frappánsan reagált

2024. szeptember 23. 12:22

A kupakiesés után a soroksári bajnokiját is elvesztette az élvonalba vágyó Vasas az új edzőjével.

2024. szeptember 23. 12:22

Nyitókép: Vasas FC/Facebook

Eddig nem hozott változást a Vasas NB II-es labdarúgócsapatának eredményességébe az új vezetőedző érkezése. Pintér Attila csapata az első mérkőzésén büntetőkkel kiesett a MOL Magyar Kupából a Nyíregyháza Spartacus ellen, majd vasárnap a bajnokságban 3–2-re kikapott a kiesés elöl menekülő Soroksártól. 

Az élvonalba vágyó angyalföldieknek ez volt a harmadik vereségük hét meccs alatt,

s csupán a 7. helyen állnak, de Pintér Attila nem aggódik különösebben. Tény, még nagyon az elején jártunk a bajnokságnak, s a volt szövetségi kapitánynak 23 meccse van arra, hogy végül az első két hely valamelyikén végezzen a Vasassal.

„Hát, nem úgy futballoztunk, mint a Nyíregyháza ellen a kupában, gyengébben játszottunk lényegesen. Voltak a meccsnek periódusai, amikor irányítottunk és voltak lehetőségeink. A mérkőzés fordulópontjaiból nem jól jöttünk ki, ennél sokkal több kell. Ezt elmondtam a srácoknak, ők is érzik” – mondta Pintér Attila az M4 Sportnak. A szakember azonban nem esett kétségbe a rossz rajtja miatt.

Az első bajnoki mérkőzésemet nem nagyon szoktam megnyerni, utána pedig nyeregetjük a meccseket. 

Nagyon bízom benne, hogy nagyon jókor jött ez a pofon és a csapat és én is átérzem, hogy milyen felelősségünk van, nekem is természetesen, hiszen én állítom össze a kezdő tizenegyet. Meg kell nézni a mérkőzést és ki kell értékelni, hogy mi a probléma, de egy biztos: az ellenfél kontrájánál nem fér bele, hogy kocogjunk hátrafelé, sprintben kell minél előbb felvenni a pozíciót. Ez megvolt a Nyíregyháza ellen, a mai mérkőzésen kevésbé” – állapította meg a szakember.

Eddig kettőből semmi Pintér Attila mérlege, a hétvégén a Vasas az előző bajnokságban még NB I-es Mezőkövesdet fogadja a Fáy utcában, és az sem ígérkezik könnyű meccsnek az angyalföldieknek.

 

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Syr Wullam
2024. szeptember 23. 13:18
"Az első bajnoki mérkőzésemet nem nagyon szoktam megnyerni, utána pedig nyeregetjük a meccseket." Ezt milyen sportágban lehet még büntetlenül elsütni? Csak kérdezem. 🤔
Rodolfo
2024. szeptember 23. 12:35
Ez az ember vesztesnek született. "Meg kell nézni a mérkőzést és ki kell értékelni, hogy mi a probléma, de egy biztos: az ellenfél kontrájánál nem fér bele, hogy kocogjunk hátrafelé, sprintben kell minél előbb felvenni a pozíciót." Akkor a tolódással nem is kell foglalkozni. Jól van Pintyőke. 😂😂
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!