Hosszú Katinka is táncparkettre lép a Dancing With The Stars következő évadában

2024. szeptember 16. 21:41

A háromszoros olimpiai bajnok úszóklasszis partnere Suti András, a latin-amerikai táncok profi kategóriájának magyar bajnoka lesz.

2024. szeptember 16. 21:41
Hosszú Katinka Dancing With The Stars

Nyitókép: TV2

Hosszú Katinka is szerepel majd a TV2 Dancing With The Stars című táncshowműsorának következő évadában – számolt be az Origo. A háromszoros olimpiai, kilencszeres világ- és tizenötszörös Európa-bajnok úszó, akiről mostanában leginkább az úszószövetség vezetése és közte kialakult konfliktus egyre újabb és újabb fejezeteivel kapcsolatban jelennek meg hírek, nagyon várja a műsort. 

„Meg akarok tanulni táncolni, ez is szempont volt, amikor elvállaltam a felkérést. 

A kamerák előtt már megfordultam, de javarészt a vízben, ilyen szerepkörben még sosem voltam. Nagy kihívás lesz, kíváncsian várom” – fogalmazott a sportoló. 

Ezt is ajánljuk a témában

Hosszú Katinka profi táncpartnere, Suti András, a latin-amerikai táncok profi kategóriájának magyar bajnoka lesz. „Örültem, hogy Andris lesz a párom. Az elmúlt évadokból úgy gondoltam, hogy passzolnánk” – mondja az úszónő, aki attól tart, hogy színpadi rutin vele szemben másoknak előnyt jelent majd. „Vannak, akik énekelnek, színészek, műsorvezetők, nekem élő műsorban táncolni nagy kihívás lesz. Az a célom, hogy jól érezzem magam” – mondta Hosszú Katinka. 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2024. szeptember 17. 14:10
Borzalmas!
nemecsek-3
2024. szeptember 17. 12:04
A csajnak tutti beteges feltünési viszketegsége van. A sztárelvonás tünetei az agyában koncentrálódnak. Persze a táncban már nem fenyegeti a veszély, hogy stopper mutatja a sztárolhatóságot
survivor
2024. szeptember 17. 11:51
paracelsus-2 Nyilván ritmus és ütemérzéke van hozzá. De nem táncos.
survivor
2024. szeptember 17. 11:50
Ebből látszik: nincs nagyobb Egerszegi Krisztinánál...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!