Elképesztő: felfüggesztették a szerb cselgáncsozót, mert keresztet mert vetni

2024. szeptember 22. 18:13

Az Úr adott nekem mindent, ahogy a karrieremben, úgy a magánéletben is, nekem az Isten az első, és erre büszke vagyok, írta Nemanja Majdov.

2024. szeptember 22. 18:13

Nyitókép: Nemanja Majdov/Facebook

A szerb dzsúdós, Nemanja Majdov a közösségi média-oldalán jelentette be, hogy a Nemzetközi Judo Szövetség (IJF) öt hónapra felfüggesztette vallási kódexük megsértése miatt. Majdov állítása szerint ezt a döntést azért hozták meg, mert keresztet vetett, mielőtt a párizsi olimpiai játékokon tatamira lépett volna.

„Tizenöt napja kaptam egy határozatot, amely szerint a Nemzetközi Judo Szövetség (IJF) öt hónapra felfüggesztett vallási kódexük megsértése miatt. Pontosabban azért, mert az olimpiai játékokon kereszt vetettem a meccseim előtt. El vagyok tiltva minden versenytől, edzőtábortól és felkészüléstől. Az igazság az, hogy a fegyelmi eljáráshoz írt védőlevelemben

nem akartam bocsánatot kérni, amiért keresztet vetettem, és természetesen nem is fogok soha, bár nem tudtam, milyen súlyos lehet a büntetés.

Az Úr adott nekem mindent, ahogy a karrieremben, úgy a magánéletben is, nekem az Isten az első, és erre büszke vagyok. És ez semmilyen körülmények között nem fog változni” – írta Majdov a közleményében.

Amúgy a bosnyák születésű szerb sportolót az IJF korábban kétszer – 2018-ban és 2022-ben – figyelmeztette a vallási kódex megsértése miatt.

A délszláv dzsúdós már az olimpián mély csalódottságának adott hangot, miután a 90 kg alatti kategóriában kizárták a torna korai szakaszában. Párizsba azért ment, hogy érmet nyerjen, de ez nem sikerült neki, amit állítólag nehezen fogadott el. Majdov azután esett ki, hogy három büntetést vitatott, ami után kizárást kapott. Az érzéseit az Instagramon is megosztotta követőivel: 

„Sátáni söpredék, akik a bírók között vannak. Két perc után diszkvalifikálni anélkül, hogy esélyt kapnék arra, hogy bármit is felmutassak… 

Csak így tudtok megállítani, trógerek! A dzsúdó egy tönkretett és korrupt sportág. A mérkőzés végeredményének száz százalékát a játékvezetők irányítják… Aki hajlandó meghajolni előttük, az sikeres lehet. Egyszerűen szemét emberek vagytok. Minden könnycsepp elér hozzátok, ti átkozott és sátáni egyének” – írta Majdov, aki 2017-ben a budapesti vb-n a 90 kg alatti kategóriában szerezett világbajnoki címet.

 

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
survivor
2024. szeptember 22. 20:11
Kanmacska A baj a KEVÉS HIVŐ. Üldüzhetik, ha van követője...
survivor
2024. szeptember 22. 20:07
Pipa89 Fegyverkezni, mindent betárolni. Gyertyától gyógyszerig...... Étel, ital,energia ,minden..
Rakoshy-Jozsef
2024. szeptember 22. 20:02
Természetesen a Mandiner nevű szennylap ismét hazudik, hiszen nem azért tiltották el mert kereszett vetett. hanem azért mert, pontos idézet jön a tróger Mandinereseknek: "A bosnyák születésű szerb sportoló idén nyáron kisebb botrányt okozott azzal, hogy keményen bírálta a bírókat, miután kiesett a párizsi olimpiáról. A kiváló dzsúdós állítólag többször is Koszovó- és Albán-ellenes magatartást mutatott. Párizsba pedig azért ment, hogy érmet nyerjen, de ez nem sikerült neki, amit nehezen fogadott el." Nem a vallása miatt tiltották ti hazug férgek! Mindig hazudtok a kurva anyátokat. A fele sem igaz annak amit írtok. Amit írtok azt el kell osztani 20-al, majd máshol utána nézni az igazságnak, persze ettől még akinek van agya az tudja, hazudtok, reggel éjjel meg este, mint a Feri annak idején.
survivor
2024. szeptember 22. 20:01
Figyelem! Bosnyák keresztény ....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!